Tecnifibre T-Fight 305 XTC

Tecnifibre T-Fight 305 XTC

Tecnifibre T-Fight 295 XTC

Tecnifibre T-Fight 295 XTC

TESTRACKET Tecnifibre T-Fight 300 XTC

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Adviesprijs: € 204,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
14FI30069
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Tecnifibre
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Tennis gripmaat 3
Kleur Blauw, Rood, Wit, Zwart
Serie T-Fight
Frame lengte in cm 68.5
Type speler Clubspeler, Wedstrijdspeler
Balans in mm 320 mm
Bladgrootte 98 sq. inch / 632 cm2
Gewicht in Gram 300

De Tecnifibre T-Fight 300 XTC is een tennisracket uit de T-Fight serie van Tecnifibre. De Tfight serie van Tecnifibre staat bekend om de hoeveelheid controle die ze bieden. Daarom is deze serie zeer geschikt voor de betere tennissers.

Dit middelzware racket weegt 300 gram is is daarmee zeer geschikt voor een hele grote groep tennis spelers. Het balanspunt van dit racket ligt op 32.0 cm en geeft daarmee een perfecte balans tussen power en controle. De grootte van het raccketblad is 98 sq. inches en zorgt daarvoor dat het racket voldoende controle geeft vanwege de wat kleinere sweetspot. Door het 16x19 snarenpatroon is het ook makkelijk om met topspin te spelen met deze tennisrackets. 

De speciale Xtrem Touch Construction zorgt voor meer balgevoel en veel comfort. Dit komt door speciale 3K carbon die de combinatie geeft van de sterkte van een carbon racket en de elasticiteit van bijvoorbeeld aluminium en polyester. Door de manier waarop het verwoven is in het racket kunnen alle vibraties gelijk het racket verlaten en zorgt er daarbij voor dat dit racket heel stabiel is. Daarnaast is de Dynacore uit de vorige T fight verbeterd en heeft dit racket een betere torsie stabiliteit. 

De Tecnifibre T-fight is het racket voor een grote groep tennissers die opzoek zijn naar controle. Bestel de Tecnifibre Tfight 300 XTC nu via Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TESTRACKET Tecnifibre T-Fight 300 XTC
Uw waardering