Tecnifibre T-Fight 300 XTC

Tecnifibre T-Fight 300 XTC

Tecnifibre T-Fight 280 XTC

Tecnifibre T-Fight 280 XTC

Tecnifibre T-Fight 295 XTC

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

including VAT
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
14FI29569
Advice Price: € 194,95
including VAT

De Tecnifibre T-Fight 295 XTC is het racket uit de Tecnifibre tennisracket serie die is bedoeld de speler veel controle te bieden. 

Dit racket weegt 295 gram. Hiermee is het racket goed bespeelbaar voor een grote groep tennissers. het balanspunt dat op 32.5 cm ligt zorgt ervoor dat het racket makkelijk zwaait en u dus een goed combinatie heeft tussen power en controle. Het racketblad van dit Tecnifibre tennisracket is 100 sq. inches groot. iets groter dus dan alle zwaardere tennisrackets van Tecnifibre die allemaal 98 sq. inches zijn. Hierdoor is de sweetspot iets groter en komt de bal dus makkelijker van het racket af. het snarenpatroon is 16x19 en dit zorgt ervoor dat een tennis speler makkelijker met topspin kan spelen.

De speciale Xtrem Touch Construction zorgt voor meer balgevoel en veel comfort. Dit komt door speciale 3K carbon die de combinatie geeft van de sterkte van een carbon racket en de elasticiteit van bijvoorbeeld aluminium en polyester. Door de manier waarop het verwoven is in het racket kunnen alle vibraties gelijk het racket verlaten en zorgt er daarbij voor dat dit racket heel stabiel is. Daarnaast is de Dynacore uit de vorige T fight verbeterd en heeft dit racket een betere torsie stabiliteit. 

Dit is dus een zeer geschikt, allround tennis racket, gesschikt voor veel verschillende niveau's. bestel de Tecnifibre TFight 295 XTC nu snel via planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tecnifibre T-Fight 295 XTC
Uw waardering
* Incl. BTW