Tennisrackets Babolat

Filters
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Babolat Pure Strike VS Tour
    Rating:
    0%
    Verkrijgbaar vanaf: € 109,95
    Incl. BTW
Filters
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Vind al uw Babolat tennisrackets in de webshop van Planetoftennis. Als tennisspecialist voor Nederland en België helpen wij u als tennisser graag verder. Of u nu op zoek bent naar Babolat tennisaccessoires, Babolat tenniskleding, Babolat tennisschoenen, Babolat tennistassen of Babolat tennisballen, u vindt het allemaal voor de scherpste prijs op de website van Planetoftennis.

Babolat tennis, dat van oorsprong een tennismerk is dat tennissnaren produceerde. Is daar op een bepaald moment tennisrackets bij gaan doen. Inmiddels is het een van de populairste en meest gebruikte tennisracket fabrikant. Het eerste tennis racket gemaakt door Babolat verscheen in 1994 op de markt. Dit was de pure drive. Inmiddels het meest populaire racket en op elke tennisclub zijn er een hoop te vinden. In 1998 had Babolat hun eerste Grand Slam winnaar met hun tennisracket merk te pakken. Carlos Moya won Roland Garros spelend met de Babolat Pure Drive. Een paar maanden later werd hij nummer 1 van de wereld. In 1999 kwam Babolat met een nieuwe technolgie. Het woofer systeem. Dit zorgde ervoor dat de tennissnaar beter in contact was met het racket en daarom meer controle en power bied. Inmiddels is het woofer systeem vervangen door de FSI technologie, die hetzelfde doet maar dan beter.

In 2003 kwam Babolat met het aero concept. Dit werd het racket van meervoudig Grand Slam winnaar Rafael Nadal. Die maarliefst 11 keer Roland Garros wist te winnen (2018). Dit racket is bedoeld om meer topspin aan de tennisbal mee te geven. In 2012 kwam Babolat met het Play concept. Sensoren in het racket kunnen precies meten waar je de tennis bal raakt. Met hoeveel topspin je speelt, en zelfs hoe hard je je service slaat.

Inmiddels heeft Babolat 3 series preformance rackets. De Babolat Pure Drive, Babolat Pure Aero, en Babolat Pure Strike. Waarbij elke serie bepaalde eigenschappen heeft. De Pure drive biedt veel power. De Pure Aero biedt veel topspin. En de Pure Strike is het racket dat controle geeft. Wel is de pure strike vaak het racket dat door de wat betere tennissers gebruikt wordt.

Door de duidelijke uitleg en het grote aanbod van onze Babolat tennisrackets vindt u altijd het tennisracket dat bij u past. Vindt u het moeilijk om het juiste tennisracket te kiezen? Bekijk dan de informatiepagina van Planetoftennis over tennisrackets. Wilt u persoonlijke hulp? Neem contact op met onze klantenservice.

Altijd de laagste prijs!
Vindt u hetzelfde racket voor een lagere prijs? Laat het dan weten aan Planetoftennis. U betaalt op deze manier nooit teveel bij Planetoftennis!