Tecnifibre Tennis

Filters
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
  1. Tecnifibre Polo F3 Heren Wit
    Rating:
    0%
    Verkrijgbaar vanaf: € 39,95
    Incl. BTW
Filters
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina

Tecnifibre is een tennismerk uit 1978. Ze houden zich bezig met hoge kwaliteit rackets voor een voordelige prijs. Tecnifibre heeft 3 verschillende racket families. De T-flash, T-fight en de Rebound. De Rebound series is een serie speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke tennisster. Naast de vrouwelijke, maar toch stoere looks. Geeft deze serie veel comfort en power aan de speler. Dit racket is zeer geschikt voor omdat het is afgestemd op de anatomische bouw van het vrouwelijk lichaam. Hierdoor is bijvoorbeeld het racket iets korter waardoor het makkelijker te bespelen is. De Tflash serie is een serie gebasseerd op power. Deze rackets hebben een wat bredere beam en zijn daarom zeer stabiel. Deze rackets zijn erg populair omdat ze inzetbaar zijn voor een breed publiek. Met een racket in elke gewichtsklasse kan eigenlijk iedereen wel met een Tflash racket van Tecnifibre spelen. Door de speciale vorm van het hart van de T Flash geeft het racket meer power met een grotere sweetspot. De Tfight is een racket wat meer voor de betere tennisser. Ze zijn wat smaller en hebben een wat lagere stijfheid. Hierdoor geven ze wat minder power en meer controle. Deze rackets gaan iets hoger in gewicht dan de tflash serie en dat is logisch omdat de betere speler ook vaak met de wat zwaardere tennisrackets tennist. Meerdere toptennisser spelen met de Tecnifibre tennisrackets. Zoals Daniil Medvedev, Marius Copil en Daria Kasatkina.

Naast de tennisrackets van Tecnifibre hebben wij voor u een groot assortiment grips en tennissnaren. Tecnifibre is de snaren leverancier voor multifilament snaren, hiermee speelt de grootste groep recreatieve tennissers in Nederland. Door de tennis snaren van Tecnifibre hebben wij al vele tennissers van hun arm klachten afgeholpen. Met de X-one Biphase tennis snaar maken wij veel tennissers blij die opzoek zijn naar de beste snaar voor een scherpe prijs. De X-one Biphase snaar wordt ook wel de kunststof darm genoemd. Dit is de snaar die het dichts in de buurt van een natuurlijke darm komt. Met als grote voordeel dat deze Tecnifibre snaren goed tegen water kunnen. Hier kan dus gerust mee door gespeeld worden in de regen waar je normaal ja tennisracket met darm snaar weg zou moeten leggen. Hierdoor kunt u langer en meer van uw comfortabele snaar genieten en dus meer plezier beleven in het tennissen. Daarnaast heeft Tecnifibre ook een breed assortiment polyester tennis snaren. De 3 meest bekende zijn de Ice Code, Black code en razor Code. De Razor code is een wat hardere polyester die wat meer controle geeft, dit is de hardste co-polyester snaar van bovenstaande en dus ook het minst arm vriendelijk. Deze snaar wordt veel gebruikt door hardhitters die veel snaren slijten. De Black code is een veel zachtere co-poly en geeft daardoor wat meer comfort en power. Het geheim van de black code zit in het afkoelen na het produceren van de snaar. Omdat de temperatuur geleidelijk aan lager wordt door de snaar in steeds iets koudere ruimtes te leggen blijft de binnenkant zachter en geeft dit meer comfort. De black code tennissnaren zijn dan ook een stuk meer geschikt voor het bredere publiek. Ice code is eigenlijk een soort combinatie van de black code en de razor code. Waarbij Tecnifibre iets heeft veranderd in het productie proces. Omdat Tecnifibre alle tennissnaren in meerdere diktes beschikbaar heeft is er voor elke tennisser wel een geschikte Tecnifibre tennissnaar. Wilt u meer informatie over de Tecnifibre tennissnaren? Neem dan snel contact op met onze tennis specialist. 

De tennisballen van Tecnifibre zijn ook erg populair. Zo is de Tecnifibre XLD een van de populairste drukloze tennisbal in ons assortiment. Waarop we vaak de feedback krijgen dat deze bal vele malen comfortabeler speelt dan andere drukloze tennis ballen. Ook de Tecnifibre X-one tennisbal is erg populair en krijgt vaak de stempel comfortabel! Dit is een van de redenen dat deze bal wordt gebruikt tijdens het ABN AMRO WTT in Rotterdam. Met de fantastische prijs kwaliteit verhouding betaald u nooit veel voor de uitstekende Tecnifibre tennisballen! Wilt u Tecnifibre ballen gebruiken voor uw tennis toernooi of tennis vereniging? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Sinds 2016 werkt Tecnifibre samen met het franse Lacoste. Hierdoor wordt de Tecnifibre kleding ontworpen door het nieuwe moeder bedrijf en hierdoor ziet de zeer voordelige Tecnifibre tenniskleding er enorm goed uit. Wilt u Tecnifibre kleding gebruiken als clubkleding of team kleding? Neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we samen even kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Door de duidelijke uitleg en het grote aanbod van onze Tecnifibre tennis producten vindt u altijd het geschikte product dat bij u past. Heeft u vragen over een van de tennis producten van Tecnfibre? Neem dan contact met ons op via de klantenservice.