Bad-M Tennis

Filters
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Bad-M is een merk ontstaan vanuit tennissers die meer eiste van hun materiaal dan wat andere merken ze heeft gegeven. Waar de ene overgrip erg tacky was, viel de duurzaamheid erg tegen. Als de duurzaamheid goed was, was de grip te dik of niet plakkerig genoeg. De founders van het sportmerk Bad-M zijn jaren bezig geweest met het ontwikkelen van de beste producten, voor een schappelijke prijs. 

Wat een belangrijk aspect was om te onthouden tijdens het ontwikkelen van de grip. Deze grip moet in elke sport te gebruiken zijn. Of je deze grips wilt gebruiken voor je tennisracket, padel racket, badmintonracket of squashracket. Op elk racket passen de Bad-M basis en overgrip perfect. Deze grips passen zelfs op de verlengde tennis rackets met de dikste omvang van gripmaat. 

Om alle spelers, recreatief en prestatief goed te kunnen bedienen zijn de bedenkers van Bad-M snel tot de conclusie gekomen dat hun productlijn in basis 2 producten nodig heeft. Een basisgrip die goed absorbeert, lang zijn tacky gevoel houdt, en duurzaam is. En daarnaast een flinterdunne overgrip, die plakkeriger is dan de andere overgrip en qua duurzaamheid zeker niet onder doet. Na de zoektocht die jaren heeft geduurd, en uren op de baan. Is er besloten een ander soort materiaal te gaan gebruiken. Niet het standaard spul waar de meeste grips vandaan komen. Maar een mix met een speciaal materiaal speciaal ontworpen in Japan. Dit bleek de perfecte combinatie te zijn. De Bad-M basisgrip en overgrip zijn ideaal voor spelers van elk niveau. Jong tot oud.