Tennisrackets Head

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vind al uw Head tennisrackets in de webshop van Planetoftennis. Als tennisspecialist voor Nederland en België helpen wij u als tennisser graag verder. Of u nu op zoek bent naar Head tennisaccessoires, Head tenniskleding, Head tennisschoenen, Head tennistassen of Head tennisballen, u vindt het allemaal voor de scherpste prijs op de website van Planetoftennis.

Head is van oorsprong een merk dat skies produceerde. Later heeft Head dat materiaal verwerkt in een tennisracket en daarmee waren ze een van de eerste met aluminium, en later grafiete tennisrackets. Hierdoor is Head zeer groot geworden in de tennismarkt en vind je op elke tennisclub of tennisbaan wel een Head tennisracket terug. Head heeft hun racket series verdeeld in de volgende groepen. De Head Radical, Head Prestige, Head Speed, Head Extreme en Head Instinct.

De Head Radical is het meest verkochte racket. Het racket waar Andy Murray zijn beste tijden heeft gehad. Het zijn rackets die enorm allround zijn. Met elke speelstijl is er wel een racket uit de Radical familie waar mee gespeeld kan worden. Daarnaast is er de Prestige serie. Een wat moeilijker racket met een wat dunnere beam en dit biedt meer controle. Deze rackets geven geen power en ook is met topspin spelen lastiger. Spelers die met een vlakke slag spelen op hoog niveau kiezen vaak voor zo'n racket. Zoals bijvoorbeeld Gilles Simon. Een van de beste franse tennisspelers. De Head Speed serie is een racketserie die wordt gebruikt voor spelers die opzoek zijn naar makkelijker met vaart tennissen en meer topspin te kunnen geven. Met dit racket speelt Novak Djokovic. Meervoudig Grand Slam winnaar. Met dit racket kan hij op de baan domineren en vanuit een verdedigende positie de aanval overnemen. Opzoek naar meer power en topspin? Ga dan voor de Head Speed. Dan hebben we nog 2 series over. De Instinct en de Extreme. Beide rackets bieden veel power en zijn wat toegankelijkere rackets voor beginnende spelers en recreanten. Maar ook hier zijn er rackets voor op elk niveau. Zo speelt Maria Sharapova met de Instinct MP en Richard Gasquet met de Head Extreme.

Door de duidelijke uitleg en het grote aanbod van onze Head tennisrackets vindt u altijd het tennisracket dat bij u past. Vindt u het moeilijk om het juiste tennisracket te kiezen? Bekijk dan de informatiepagina van Planetoftennis over tennisrackets. Wilt u persoonlijke hulp? Neem contact op met onze klantenservice.

Altijd de laagste prijs!
Vindt u hetzelfde racket voor een lagere prijs? Laat het dan weten aan Planetoftennis. U betaalt op deze manier nooit teveel bij Planetoftennis!