Bespan jij veel rackets? Wij zijn jouw perfecte partner!

 Voor veel thuis bespanners worden wij gezien als de leverancier van alle mogelijke tennissnaren. Omdat we altijd super scherpe prijzen hanteren kun je altijd voor weinig geld met hele goede snaren werken. Alle snaren die wij verkopen zijn van de hoogste kwaliteit. Succes gegarandeerd dus. Veel mensen laten hun tennisrackets bespannen door thuisbespanners, door ervoor te zorgen dat tennissers die thuis zelf bespannen kunnen werken met hoge kwaliteit snaren zien we ook dat de kwaliteit van het bespannen steeds hoger wordt. Omdat onze prijzen van tennissnaren altijd erg scherp zijn kunnen alle thuisbespanners genieten van onze goedkope tennissnaren. Daarnaast is het ook nog eens voordelig dat we altijd een enorme voorraad snaren hebben. Hierdoor heb je de snaar die je nodig hebt altijd snel in huis. Onze tennisspecialist weet alles van snaren en kan je dus altijd helpen met een goed alternatief vinden voor de snaar die je normaal gebruikt. Of je advies kan geven over welke snaar je echt niet mag missen. 

Wil jij als thuisbespanner uw assortiment verbeteren en uitbreiden? Wij helpen je graag met de keuze van welke snaren geschikt zijn voor jou en voor je klanten.

Omdat we ook altijd setjes op voorraad hebben kun je altijd eerst een snaar even testen. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief goede snaar koopt. Neem via Planetoftennis een volledig assortiment snaren in 1 keer af? Dan kunnen wij je altijd helpen met wat extra’s. Dit kan zijn een financiële compensatie, of extra producten om eens te testen of dit wat voor je is. Neem voor interesse contact met ons op en we kijken meteen wat we voor je kunnen betekenen. Stop met te veel betalen en haal vanaf nu alle tennissnaren goedkoop via planet of tennis. Klik hieronder op het merk waar je snaren van zou willen shoppen en bestel snel, voordelig en veilig op de webshop van Planetoftennis.nl. Je kunt ook naar onze tenniswinkel in Eindhoven komen om je snaren op te halen. De winkel ligt vlak bij de snelweg, hierdoor ben je super snel bij ons in de winkel. Voor de deur is meer dan genoeg gratis parkeerplaats. In de winkel hebben wij veel voorraad tennissnaren tot onze beschikking. Met onze grote voorraad kunnen we elke bespanner snel en voordelig helpen. 

String-Kong

Babolat

Wilson

Luxilon

Head

Yonex

Tecnifibre

Dunlop

Signum Pro

Pacific

Solinco

Prince

MSV

Kirschbaum

Robin Soderling

Stringlab

String-Kong tennissnaren voor bedrijven.

Bunga GripPlanet of Tennis is de distributeur voor String-Kong tennis. String-Kong is een Italiaans tennissnaren merk met 1 hoofddoel, het promoten van hoge kwaliteit tennisproducten met een frisse en stoere look. String-Kong wil met hun tennissnaren op boxen tegen de grote tennissnarenmerken zoals Babolat, Luxilon, Wilson, Tecnifibre en Head die de markt domineren. Het grote voordeel van String-Kong? Ze werken met en voor professionele bespanners die opleidingen hebben gevolgd voor het bespannen en customizen van tennisrackets. En regelmatig op ATP & WTA toernooien ( professionele tennistoernooien ) bespannen. Ben jij een thuisbespanner die opzoek is naar een tennismerk om mee samen te werken? Neem dan contact met ons op. Maar ook als je een tenniswinkel hebt en daar een proffessionele bespanservice hebt. Kunnen we iets voor elkaar betekenen. Door deze samenwerkingen met de tennisbespanners is 1 belangrijk aspect belangrijk geworden: spanningsbehoud. Een tennissnaar loopt vrij snel terug, zeker de polyester tennissnaren. Dit is wat String-Kong heeft verbeterd met als resultaat een hele lijn tennissnaren van zo’n hoge kwaliteit dat steeds meer tennisspelers dit zijn gaan beseffen. Veel junior spelers zijn met dit Italiaanse tennismerk gaan spelen en zien hun resultaten snel omhoog schieten. Daarnaast ziet het merk er gewoon erg goed uit en heeft het hun producten leuke namen gegevens zoals: De String-Kong Yeti, Gorill-1, Orango, Gibbon, Bonobo. Maar er is meer. Ook houdt dit mooie tennismerk zich bezig met het produceren van tennisgrips. Basisgrips en overgrips zoals de populaire Bunga overgrip. Ook maakt String-Kong padelrackets van hoge kwaliteit. Probeer eens de String-Kong Macaco Tour! String-Kong is altijd opzoek naar profspelers die met hun snaren willen spelen. Hun slogun is niet voor niets Mighty and Competitive. Heeft u vragen over de String-Kong tennisproducten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Als bedrijf kan je String-Kong producten via ons inkopen voor inkoopprijzen. Voor een gratis prijslijst, stuur een e-mail naar steve.pilmeyer@planetofsports.nl en we gaan je zo goed mogelijk verder helpen. Voor ons is de volgende informatie dan van belang: 

  • Naam

  • Bedrijifsnaam

  • KVK nummer

  • BTW nummer

  • Adres gegevens

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice en / of langskomen in onze tennisspeciaalzaak in Eindhoven op de Zeelsterstraat 32 in Eindhoven.