De tennisspeciaalzaak in Eindhoven

Planetoftennis is de tennisspecialist van Nederland en België. Naast de webshop is er ook een fysieke winkel in Eindhoven met 200 m2aan tennisproducten. U vindt Planetoftennis op de Zeelsterstraat 32, 5652 EK in Eindhoven. Alle contactinformatie en het telefoonnummer vindt u hier.

In de tenniswinkel in Eindhoven vindt u dezelfde producten als op de website van Planetoftennis. Dit is het complete assortiment voor de tennis van alle grote tennismerken. In de tenniswinkel van Planetoftennis in Eindhoven vindt u maar liefst 200 m2 tennis. Hier vindt u alles waar u als tennisser naar op zoek bent.

Het grote voordeel is dat u in de winkel dezelfde prijs betaalt als op de wesbhop. Dus u bent veel goedkoper uit dan bij een normale sportwinkel. Daarnaast wordt u geholpen door mensen met gevoel en passie voor de sport. Met een goed advies, scherpe prijzen en een zeer goed aanbod proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voor het adres en de openingstijden klikt u op deze link.

Winkel Planetoftennis Eindhoven

 

Doordat Planetoftennis alle producten op voorraad heeft kunt u naar de winkel komen om producten te passen, te bekijken of om extra advies te krijgen.

De winkel van Planet of Sports is een sportwinkel gericht op alle racketsporten en sportprijzen. Daarom vindt u in deze winkel de verschillende websites van Planet of Sports terug. Dit zijn:

In de winkel heeft u de mogelijkheid om schoenen en kleding te passen en een product eerst te zien, voordat u dit eventueel koopt. U vindt hier een ongekend grote keuze aan tennisproducten. Heeft u vragen over een product, dan is er altijd een gespecialiseerde medewerker die uw vragen kan beantwoorden.  

Het mooie voor u is dat wij de prijzen in de winkel net zo laag houden als op de website!   

Natuurlijk kunt u in de winkel betalen met uw pinpas.

* Incl. BTW