Wilt u ook een professionele tennisbespanning in uw racket?

Bespannen - Planetoftennis.nl

Tennisspecialist.

Planetoftennis is de tennisspecialist van Eindhoven. WIlt u een nieuwe bespanning in uw racket die echt goed is en precies bij u past? Kom dan naar onze winkel en wij helpen u snel verder. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle andere tennisproducten. Tennisracketstennisschoenentennisballentennisgrips en als andere tennisproducten vindt u online in onze webshop en natuurlijk in onze winkel in Eindhoven. De vaste bespanner van Planetoftennis is Steve Pilmeyer. Steve bespant onder andere op grote internatione tennistoernooien. Hij heeft de rackets bespannen van bekende grote tennisers. Dus ook uw racket is in goede handen bij Planetoftennis. 

Professionele bespanning.

Bij Planet of Tennis kunt u uw tennisracket professioneel laten bespannen. Wij zorgen ervoor dat uw racket snel en met de beste kwaliteit weer klaar is. Wij hebben een uitgebreid assortiment met bijna alle snaren van topmerken zoals: Babolat, Yonex, Wilson, Tecnifibre en String-Kong. Kosten voor bespannen variëren per snaar. Hierin is de keuze voor kwaliteit van belang. We hebben kwalitatief de beste snaren, zoals bijv. Darm snaren van Babolat, de Tecnifibre x-one biphase en de String-Kong Bonobo. Maar ook goedkope snaren zoals een synthetic gut. Maar waarom moet uw racket eigenlijk opnieuw bespannen worden? Lees er hieronder meer over.

 

Nieuwe bespanning.

Het is heel belangrijk dat u tijdig uw racket opnieuw laat bespannen. Een tennissnaar wordt aangetrokken op een bepaald aantal kilo’s. Na het bespannen gaat een snaar teruglopen. Dit houd in dat de bespanning steeds zachter wordt. Dit gebeurt zelfs als u er niet mee speelt. Een snaar verliest zijn rek, ookal ziet de bespanning er nog goed uit, is de rek er uit en moet u dus veel harder werken om de bal goed over het net te krijgen. We gebruiken vaak de volgende regel: het aantal keren in de week dat u tennist, zovaak moet u per jaar uw bespanning laten vervangen.

 
Blessures voorkomen met goed materiaal.
Een tennisracket en tennissnaren zijn enorm belangrijk. Met een goed racket, maar vooral een goede snaar is de kans op bijv. een tennisarm vele malen kleiner, en het speelplezier dus groter. Onze tennisspecialist Steve Pilmeyer kan u hierover vakkundig en persoonlijk advies geven, hij heeft hiervoor de hoogste diploma’s gehaald die er te halen zijn bij de bond voor bespanners ERSA (European Racquet Stringers Association) met de diploma’s CS (certified stringer) MRT (Master Racquet Technician) en PTS1 (Pro Tour Stringer1). Daarnaast heeft Steve al meerdere ATP,WTA en ITF toernooien bespannen zoals Ricoh open in Rosmalen, Geneva open in Geneve De breda future en ITF toernooien in Doorn en Zurich.
* Incl. BTW