Tennisrackets Yonex

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vind al uw Yonex tennisrackets in de webshop van Planetoftennis. Als tennisspecialist voor Nederland en België helpen wij u als tennisser graag verder. Of u nu op zoek bent naar Yonex tennisaccessoires, Yonex tenniskleding, Yonex tennisschoenen, Yonex tennistassen of Yonex tennisballen, u vindt het allemaal voor de scherpste prijs op de website van Planetoftennis.

Yonex is een van origine Japans bedrijf dat zich bezig houd met badminton artikelen. Sinds een aantal jaar zijn ze bezig met tennis en laten daarin zien dat ook daar japanse kwaliteit boven alles uit komt. De rackets worden ruim 100 keer gecontroleerd op fouten en afwijkingen en hierdoor liggen de specificaties van de tennisrackets altijd heel dicht bij elkaar. Daarnaast hebben ze een aantal racket technologieen overgenomen zoals de Isometric technologie. Dit zorgt ervoor dat de sweetspot van dit racket groter is dan die van andere merken. Dit zorgt er ook voor dat deze rackets vaak beter in de smaak vallen bij de beginnende tennissers. Yonex heeft hun series als volgt opgedeeld: De Yonex Ezone, Yonex Vcore en de Yonex Vcore pro. De ezone is bedoeld als het racket dat de meeste power moet bieden. Deze tennis rackets zijn het breedste en hebben een hoge stijfheid. In tegenstelling tot de Vcore pro. Dit zijn hele smalle rackets die veel gebruikt worden door de betere tennisser die opzoek is naar veel controle. Zoals bijvoorbeeld Stan Wawrinka. De ''gewone'' Vcore serie is bedoeld voor de spelers die opzoek zijn naar veel topspin. Dit racket heeft de laatste foefjes op tennisracket gebied bij zich, speciale vinnen die er voor moeten zorgen dat het racket makkelijker door de lucht snijd. Een net even ander materiaal in het hard van het racket om het racket een makkelijker zwaai te geven. Alles gaat om een zo snel mogelijke swing. Ook heeft Yonex nog de Astrel serie. De serie voor de beginnende spelers en recreanten die snel last hebben van blessures. Dit racket is namelijk het meest armvriendelijke racket ooit. Door speciale grommets biedt dit racket heel veel demping en het kost maar erg weinig moeite om de tennisbal diep achterin de tennisbaan te krijgen.

Door de duidelijke uitleg en het grote aanbod van onze Yonex tennisrackets vindt u altijd het tennisracket dat bij u past. Vindt u het moeilijk om het juiste tennisracket te kiezen? Bekijk dan de informatiepagina van Planetoftennis over tennisrackets. Wilt u persoonlijke hulp? Neem contact op met onze klantenservice.

Altijd de laagste prijs!
Vindt u hetzelfde racket voor een lagere prijs? Laat het dan weten aan Planetoftennis. U betaalt op deze manier nooit teveel bij Planetoftennis!