Pacific Tennis

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pacific tennis begon officieel in 1972 met de productie van producten voor racket sporten. Het hoofdkantoor in Duitsland (Hochdorf) en Nieuw Zeeland (Manaia/Taranaki) maakt het bedrijf Pacific extra succesvol in de productie van hoge kwaliteitsproducten. Vanwege het tijdsverschil kan er 24 uur per dag gewerkt worden aan de nieuwe innovaties en producten. In deze tijd houden ze zich met name bezig met tennissnaren.

In 2007 werd Pacific officieel partner van de ATP en leverde speciale tennissnaren, tennisgrips en verzorgde de bespanservice voor verschillende ATP toernooien. Vandaag de dag verzorgd Pacific nog altijd voor verschillende tennis toernooien de bespanservice.

Pacific heeft een groot assortiment tennissnaren die zeer populair zijn onder de verschillende tennisspecialisten. Ook de grips van Pacific zijn erg populair. Destijds was Pacific het eerste merk dat met de ribbel in de grip kwam. Waardoor veel spelers net een beetje extra grip kregen.

In 2009 nam Pacific Fischer over. Samen met het destijds genaamde bedrijf Fischer richten Pacific zich op de productie van tennisrackets. Deze 2 bedrijven samen hebben ruim 70 jaar ervaring in de productie van tennisproducten.

Pacific heeft verschillende technologieën waarmee ze het verschil maken tussen de grote tennismerken. Zo heeft Pacific het PGS systeem ontwikkeld. Dit staat voor Precision Grip System. Dit zorgt voor een betere grip en dat u precies voelt wat er met de bal gaat gebeuren. Ook in de Shaft van het racket is een speciale techniek toegepast bij veel rackets. Bijvoorbeeld het F.A.S.T systeem. De Full Acceleration Shaft Technology zorgt ervoor dat het frame beter buigt en meer topspin en power biedt. Zo zijn er nog veel meer verschillende technologieën die de rackets van Pacific beter maakt.

Heeft u meer vragen over de Pacific producten? Neem dan snel contact op met onze klantenservice van planetoftennis.nl