Tecnifibre T-Fight 295 XTC

Tecnifibre T-Fight 295 XTC

Tecnifibre T-Fight 265 RSL

Tecnifibre T-Fight 265 RSL

Tecnifibre T-Fight 280 XTC

Tecnifibre T-Fight 280 XTC

Vanaf € 139,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
14FI28069
Advice Price: € 174,95
including VAT
Ja
Nee

De Tecnifibre T-Fight 280 XTC is afkomstig uit de tennisracket serie van Tecnifibre. Dit racket is bedoeld om de tennisser meer controle te geven maar ook biedt dit lichtere tennis racket voldoende power en de mogelijkheid om met topspin te spelen. 

Vanwege het lagere gewicht van 280 gram is dit racket zeer geschikt voor een grote groep spelers. Omdat het gewicht lager is en het balanspunt op 32.5 cm geeft dit racket een super goede combinatie tussen power en controle. Het racketblad heeft een grootte van 100 sq. inches en een snarenpatroon van 16x19. Het is een makkelijk bespeelbaar tennisracket en dankzij alle technologien die in het racket verwerkt zijn erg stabiel.

De speciale Xtrem Touch Construction zorgt voor meer balgevoel en veel comfort. Dit komt door speciale 3K carbon die de combinatie geeft van de sterkte van een carbon racket en de elasticiteit van bijvoorbeeld aluminium en polyester. Door de manier waarop het verwoven is in het racket kunnen alle vibraties gelijk het racket verlaten en zorgt er daarbij voor dat dit racket heel stabiel is. Daarnaast is de Dynacore uit de vorige T fight verbeterd en heeft dit racket een betere torsie stabiliteit. 

Een zeer geschikt racket voor alle tennis spelers die opzoek zijn naar de perfecte combinatie tussen power en controle. Bestel nu de Tecnifibre Tfight 280 XTC voordelig en snel via Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tecnifibre T-Fight 280 XTC
Uw waardering
* Incl. BTW