Tecnifibre T-Fight 315 XTC

Tecnifibre T-Fight 315 XTC

TESTRACKET Tecnifibre T-Fight 300 XTC

TESTRACKET Tecnifibre T-Fight 300 XTC

Tecnifibre T-Fight 305 XTC

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Adviesprijs: € 204,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
14FI30589
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Tecnifibre
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Tennis gripmaat 2, 3, 4
Kleur Blauw, Rood, Wit, Zwart
Serie T-Fight
Frame lengte in cm 68.5
Snaarpatroon 18 x 19
Type speler Clubspeler, Wedstrijdspeler
Balans in mm 325 mm
Bladgrootte 98 sq. inch / 632 cm2
Gewicht in Gram 305

De Tecnifibre T-Fight 305 is een middel zwaar racket in de T-Fight serie. Dit tennisracket is bedoeld om de tennisser zo veel mogelijk controle te bieden. Daarom is dit racket zeer geschikt voor de betere tennissers.

Dit middel zware racket weegt 305 gram en zorgt daarvoor dat dit racket op veel verschillende niveau's bespeelbaar is. het balanspunt van dit tennis racket ligt op 32.5 cm en door een hoger balanspunt zwaait dit racket makkelijker en zorgt dit dus ook voor meer power en topspin. om dit racket toch voldoende controle te geven heeft dit racket een 18x19 snarenpatroon. hierdoor is de duurzaamheid van de snaren hoger en kun je iets minder topspin spelen. Het racketblad van dit racket is 98 sq.inches en ook dit zorgt voor meer controle.

De speciale Xtrem Touch Construction zorgt voor meer balgevoel en veel comfort. Dit komt door speciale 3K carbon die de combinatie geeft van de sterkte van een carbon racket en de elasticiteit van bijvoorbeeld aluminium en polyester. Door de manier waarop het verwoven is in het racket kunnen alle vibraties gelijk het racket verlaten en zorgt er daarbij voor dat dit racket heel stabiel is. Daarnaast is de Dynacore uit de vorige T fight verbeterd en heeft dit racket een betere torsie stabiliteit. 

al met al een zeer goed racket voor meerder verschillende niveaus. van club speler, tot competitie speler. Bestel de Tecnifibre T-fight 305 XTC nu via Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tecnifibre T-Fight 305 XTC
Uw waardering