Yonex Vcore 100 300 Grams

Yonex Vcore 100 300 Grams

K-Swiss Accomplish II LTR Omni Heren Wit/Navy

K-Swiss Accomplish II LTR Omni Heren Wit/Navy

TESTRACKET Yonex Vcore 98

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Adviesprijs: € 249,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
7275232
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Snaar Geen Bespanning
Doelgroep Senioren
Hoes Hele rackethoes
Tennis gripmaat 2, 3, 4
Kleur Blauw, Rood
Serie Vcore
Frame lengte in cm 68.5
Materiaal Graphite
Snaarpatroon 16 x 19
Type speler Clubspeler, Wedstrijdspeler
Balans in mm 315 mm
Bladgrootte 98 sq. inch / 632 cm2
Gewicht in Gram 305

De Yonex Vcore 98 is een tennisracket uit de VCore racket serie van Yonex. Deze serie is bedoeld voor de spelers die opzoek zijn naar veel power en topspin. Dit racket is volledig ingericht op zo makkelijk mogelijk topspin spelen. Hier zijn veel vernieuwende technologieen voor gebruikt.

De Yonex Vcore 98 is een tennisracket van 305 gram, hierdoor is het racket zeer geschikt voor de betere clubspelers of wedstrijdspelers. Het balanspunt van de Vcore 98 ligt op 31.5 cm. Hierdoor geeft dit racket een goede balans tussen power en controle. Het racketblad van de Vcore 98 is 98 sq. inches. Dankzij de Isometric technologie is de sweetspot een stuk groter ten opzichte van andere 98 sq. inch rackets. Omdat de lengte en breedte snaren in het midden langer zijn is de ideale plek om de bal te raken een stuk groter.

Naast de Isometric racket technologie is er in de Vcore 98 ook nog Namd Graphite gebruikt. Dit is een extra stevig materiaal wat ook nog eens mega flexibel is. Dankzij deze unieke flex van het racket geeft dit model een super snapback. Wat topspin veroorzaakt. Ook de AeroTrench technologie zorgt voor meer topspin. In dit geval door de luchtweerstand te verlagen omdat de tubings in het racket zijn verwerkt. Dit zorgt er ook nog eens voor dat de kans op snaren die breken door mishits kleiner wordt. Het snarenpatroon van dit racket is 16x19.

De Yonex Vcore 98 wordt standaard onbespannen geleverd. Wilt u een bespanning van onze professionele bespanservice? Kies hier dan voor tijdens het bestellen. Weet u niet welke snaar er bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen u perfect adviseren.

Bestel de Yonex Vcore 98 nu voordelig en snel bij Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TESTRACKET Yonex Vcore 98
Uw waardering