Yonex Vcore 100 280 Grams

Yonex Vcore 100 280 Grams

TESTRACKET Yonex Vcore 98

TESTRACKET Yonex Vcore 98

Yonex Vcore 100 300 Grams

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Adviesprijs: € 249,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
7275208
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Snaar Geen Bespanning
Doelgroep Senioren
Hoes Hele rackethoes
Tennis gripmaat 1, 2, 3, 4
Kleur Blauw, Rood
Serie Vcore
Frame lengte in cm 68.5
Snaarpatroon 16 x 19
Type speler Clubspeler, Wedstrijdspeler
Balans in mm 320 mm
Bladgrootte 100 sq. inch / 645 cm2
Gewicht in Gram 300

De nieuwste Yonex Vcore serie is de nieuwste serie in de tennisracket lijn van Yonex. Deze serie is bedoeld als spin racket. door de aerodynamische vorm van dit racket snijdt het racket beter door de lucht en is er dus minder luchtweerstand.

De Yonex Vcore 100 weegt 300 gram. Hierdoor geeft dit racket een goede balans tussen controle en power. Het racket heeft een balanspunt van 32.0 cm. Dit zorgt ervoor dat het racket in de top wat lichter is en het racket makkelijker te sturen is aan het net. Wel geeft een langer balans meer controle. ideaal dus voor de betere speler. het racketblad is 100sq. inches en zorgt hiermee voor een grotere sweetspot. Dus ook als de tennisbal niet exact in het midden komt krijgt de speler de bal nog makkelijk van het racketblad af. Dit komt mede door de Isometric racket technologie. Door de vierkante vorm van het tennisracket zijn de middelste snaren allemaal net wat langer. Hierdoor is de sweetspot nog groter dan bij andere 100 sq. inch rackets.

Naast de Isometric racket technologie is er in de Vcore 100 ook nog Namd Graphite gebruikt. Dit is een extra stevig materiaal wat ook nog eens mega flexibel is. Dankzij deze unieke flex van het racket geeft dit model een super snapback. Wat topspin veroorzaakt. Ook de AeroTrench technologie zorgt voor meer topspin. In dit geval door de luchtweerstand te verlagen omdat de tubings in het racket zijn verwerkt. Dit zorgt er ook nog eens voor dat de kans op snaren die breken door mishits kleiner wordt. Het snarenpatroon van dit racket is 16x19. Ook zit bij deze versie van de Vcore de aerofinnen weer. Deze zitten alleen op 2 en 10 uur van de top van de rackets en op 4 en 8 uur onderin deze tennisrackets. Wat ook weer meer topspin veroorzaakt. Daarnaast heeft de nieuwe Vcore tenniscollectie Liner Tech. Hierbij zijn de grommets van deze racket onder een rechteren hoek gezet dan bij de vorige serie. hierdoor is er minder wrijving tussen snaar en racket en biedt dit meer snapback, power een een grotere sweetspot. Ook is dit Yonex frame voorzien van de standaard racket technologieën zoals de Isometric technologie. Deze zorgt ervoor dat de sweetspot wordt vergroot door de lengte snaren langer door te laten lopen.

De Yonex Vcore 100 wordt standaard zonder bespanning geleverd. Wilt u de Yonex Vcore 100 laten bespannen door onze proffessionele bespanservice? Kies hier dan voor tijdens het bestellen van het racket. Weet u niet welke snaar geschikt voor u is? Of heeft u andere vragen over de Yonex Vcore 100 300 gram? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Bestel de Yonex Vcore 100 in de 300 grams variant nu voordelig en snel bij Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Vcore 100 300 Grams
Uw waardering