Wilson Bold BLX

Wilson Bold BLX

Wilson Blade 104

Wilson Blade 104

Wilson Volt BLX

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Adviesprijs: € 119,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WRT57220U
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Wilson
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Tennis gripmaat 2, 3, 4
Kleur Blauw, Zwart
Serie BLX
Frame lengte in cm 68.5
Type speler Beginner, Clubspeler, Recreant
Balans in mm 330 mm
Bladgrootte 100 sq. inch / 645 cm2

De Wilson Volt BLX is een tennisracket zeer geschikt voor de beginnende en recreatieve speler. DIt extreem licht gewicht is zeer geschikt voor dubbelspelers en mensen met weinig kracht.

Dit lichte racket weegt slechts 267 gram en is hiermee een van de lichtere rackets die Wilson heeft. Door dit lichte gewicht zal de speler zelf goed door moeten slaan om de bal diep achterin te krijgen. Ideaal voor de spelers die weten dat ze zelf goed door moeten slaan. Dit racket geeft de speler veel comfort en controle. Het balanspunt is 33.0 cm en maakt dit racket daarmee een ideaal dubbel racket voor de beginnende tennissers. De racketblad grootte van dit tennisracket is 100 sq.inches. Hierdoor komt de bal makkelijk van het racket af als de tennisbal ook niet precies het midden van het tennisracket raakt.

De Wilson Volt BLX wordt bespannen geleverd. Maar onze bespanservice staat altijd voor u klaar om een gepersonaliseerde bespanning voor u erin te zetten.

Bestel nu de Wilson Volt BLX voordelig en snel via Planet of Tennis

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Volt BLX
Uw waardering