Wilson Fierce BLX

Wilson Fierce BLX

Wilson Volt BLX

Wilson Volt BLX

Wilson Bold BLX

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

including VAT
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
WRT57250U
Advice Price: € 119,95
including VAT

De Wilson Bold BLX is een echt power racket zeer geschikt voor de beginnende tennisser. De BLX serie van Wilson zorgt voor een super goede combinatie van power, comfort en controle. 

Dit zwart/groene tennisracket weegt 286 gram en is daarmee ideaal voor een grote groep tennisssers. Het zorgt voor voldoende power, maar de 286 gram die dit racket weegt is erg makkelijk te controleren. Het balanspunt van dit racket ligt op 34.0 cm en zorgt er zo voor dat dit racket makkelijk zwaait en het dus makkelijk voor de tennisser is de tennisbal diep achterin het tennisveld te spelen. het racketblad is 100 sq.inches en zorgt ervoor dat als de tennisbal niet perfect in de sweetspot geraakt wordt. de tennisbal toch makkelijk het tennis racket verlaat.

De BLX technologie in dit racket zorgt voor extra comfort en hierdoor is dit racket zeer geschikt voor de beginnende speler.

Dit racket wordt bespannen geleverd maar onze top bespanners staan altijd voor u klaar om de bespanning die het beste bij u past er voor u in te zetten.

Bestel de Wilson Bold BLX nu voordelig en snel via Planet of Tennis

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Bold BLX
Uw waardering
* Incl. BTW