Wilson Ultra 110

Wilson Ultra 110

Wilson Ultra 97 Tour

Wilson Ultra 97 Tour

Wilson Ultra Tour 95 Countervail

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 259,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WR000711U
Product properties
Meer informatie
Merk Wilson
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Hoes nee
Tennis gripmaat 2, 3, 4
Kleur Blauw, Navy
Serie Ultra
Frame lengte in cm 68.5
Snaarpatroon 16 x 18
Type speler Wedstrijdspeler
Balans in mm 325 mm
Bladgrootte 95 sq. inch / 613 cm2
Gewicht in Gram 310

De Wilson Ultra Tour 95 Countervail is een tennisracket uit de Ultra serie. Eeen racket serie die bekend staat om de hoeveelheid power die ze bieden. De Ultra Tour 95 is daarvan het racket dat het meest geschikt is voor de betere spelers die vooral controle uit het racket moeten halen. 

Dit racket heeft het hoogste gewicht van de Ultra series. Namelijk 309 gram. Dit vraagt een wat betere techniek van de speler. Vanwege het racketblad met maar 95 sq. inches zorgt ervoor dat de sweetspot van dit racket erg klein is. De bal moet precies in het midden van het racket komen om ervoor te zorgen dat de bal goed naar de overkant gaat. Wel biedt dit wat meer controle. Ook hierdoor is dit racket wat meer geschikt voor de betere wedstrijd speler. Door het middelhoge balanspunt van 32.5 cm zorgt ervoor dat dit racket zelf wat makkelijker zwaait. 

Dit racket wordt onbespannen geleverd. Wilt u een bespanning die het beste bij uw speelstijl en wensen past? Neem dan contact op met onze tennisspecialist via de klantenservice.

Bestel de Wilson Ultra Tour 95 Countervail nu voordelig en snel via Planet of Tennis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Ultra Tour 95 Countervail
Uw waardering