Wilson Ultra Tour 95 Countervail

Wilson Ultra Tour 95 Countervail

Wilson Pro Staff Team V13.0

Wilson Pro Staff Team V13.0

Wilson Ultra 97 Tour

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Adviesprijs: € 249,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WRT73721U
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Wilson
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Hoes nee
Tennis gripmaat 2, 3, 4
Kleur Blauw, Navy
Serie Ultra
Frame lengte in cm 68.5
Snaarpatroon 18 x 20
Type speler Wedstrijdspeler
Balans in mm 315 mm
Bladgrootte 97 sq. inch / 626 cm2
Gewicht in Gram 305

De Wilson Ultra 97 Tour is een tennisracket uit de Ultra serie. Eeen racket serie die bekend staat om de hoeveelheid power die ze bieden. De Ultra 97 Tour is daarvan het racket dat het meest geschikt is voor de betere spelers die vooral controle uit het racket moeten halen. 

Dit racket heeft het een van het hoogste gewicht van de Ultra series. Namelijk 305 gram. Dit vraagt een wat betere techniek van de speler. Vanwege het racketblad met maar 97 sq. inches zorgt ervoor dat de sweetspot van dit racket erg klein is. De bal moet precies in het midden van het racket komen om ervoor te zorgen dat de bal goed naar de overkant gaat. Wel biedt dit wat meer controle. Ook hierdoor is dit racket wat meer geschikt voor de betere wedstrijd speler. Door het middelhoge balanspunt van 31.5 cm zorgt ervoor dat dit racket zelf wat makkelijker zwaait. Ook het snarenpatroon van 18x20 zorgt ervoor dat de speler veel controle krijgt. Het is wel lastiger om met zo'n dicht snarenpatroon 

Dit racket wordt onbespannen geleverd. Wilt u een bespanning die het beste bij uw speelstijl en wensen past? Neem dan contact op met onze tennisspecialist via de klantenservice.

Bestel de Wilson Ultra 97 Tour Countervail nu voordelig en snel via Planet of Tennis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Ultra 97 Tour
Uw waardering