String-Kong Bunga Tac Overgrip 100 stuks

String-Kong Bunga Tac Overgrip 100 stuks

Wilson Clash 100L

Wilson Clash 100L

Wilson Clash 98

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Adviesprijs: € 289,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WR074211U
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Wilson
Snaar Geen Bespanning
Doelgroep Senioren
Hoes nee
Tennis gripmaat 2, 3, 4
Kleur Donkergrijs, Rood, Zwart
Frame lengte in cm 68.5
Snaarpatroon 16 x 19
Type speler Clubspeler, Wedstrijdspeler
Balans in mm 305 mm
Bladgrootte 98 sq. inch / 632 cm2
Gewicht in Gram 310

De Wilson Clash 98 is het nieuwste tennisracket van Wilson. Dit zeer speciale rackets brengt het beste van 2 werelden bij elkaar. power en controle. Dit tennisracket is naast de Wilson Blade, Wilson Pro Staff, Wilson Ultra en Wilson Burn de nieuwste in de tenniracket collectie. 

De Wilson clash 98 is een racket met een breed frame, dan over het algemeen veel power geeft. Omdat dit tennis racket is voorzien van de nieuwste FreeFlex technologie heeft dit racket een extreem lage stijfheid. Wat er voor zorgt dat dit racket niet alleen veel power biedt, maar ook enorm veel controle. De power wordt dan met name bereikt dankzij de nieuste StableSmart technologie. Die er voor zorgt dat het tennisracket tijdens het tennissen stabiel blijft en dus veel power geeft. De combinatie van deze 2 technologieen zorgt ervoor dat elke speler met dit racket veel power en controle heeft. 

De Wilson Clash 98 is een wat zwaarder racket en dus zeer geschikt voor de wat betere spelers die gewend zijn om met een zwaar racket te spelen. Dit racket weegt namelijk 310 gram. En dit vraagt er om dat de speler de nodige techniek beheerst. Daarnaast heeft dit racket een wat lager balanspunt, het balanspunt ligt namelijk op 30.6 cm. Dit zorgt ervoor dat er nog wat extra controle is voor de speler. Ook biedt dit racket extra controle door het iets kleinere racketblad van 98 sq. inches. 

Bent u opzoek naar de tennisrackets die u de perfecte combinatie power en controle bieden. Wilt u met de revolutionaire Wilson Clash tennis rackets uw tegenstander domineren? Bestel de Wilson Clash 98 dan nu voordelig en snel via Planet of Tennis

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Clash 98
Uw waardering