Wilson Clash 98

Wilson Clash 98

Yonex Mens Tracksuit YM0005EX Oranje Zwart

Yonex Mens Tracksuit YM0005EX Oranje Zwart

Wilson Clash 100L

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 259,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WR074311U
Incl. BTW
Product properties
Meer informatie
Merk Wilson
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Hoes nee
Tennis gripmaat 1, 2, 3, 4
Kleur Grijs, Rood, Zwart
Frame lengte in cm 68.5
Snaarpatroon 16 x 19
Type speler Clubspeler, Wedstrijdspeler
Balans in mm 315 mm
Bladgrootte 100 sq. inch / 645 cm2
Gewicht in Gram 280

De Wilson Clash 100L is het nieuwste tennisracket van Wilson. Dit zeer speciale racket brengt het beste van 2 werelden bij elkaar. power en controle. Dit tennisracket is naast de Wilson Blade, Wilson Pro Staff, Wilson Ultra en Wilson Burn de nieuwste in de tennis racket collectie. 

De Wilson clash 100 L is een racket met een breed frame, dan over het algemeen veel power geeft. Omdat dit tennis racket is voorzien van de nieuwste FreeFlex technologie heeft dit racket een extreem lage stijfheid. Wat er voor zorgt dat dit racket niet alleen veel power biedt, maar ook enorm veel controle. De power wordt dan met name bereikt dankzij de nieuste StableSmart technologie. Die er voor zorgt dat het tennisracket tijdens het tennissen stabiel blijft en dus veel power geeft. De combinatie van deze 2 technologieen zorgt ervoor dat elke speler met dit racket veel power en controle heeft. 

De Wilson Clash 100L is een wat lichtere versie ten opzichte van de Wilson Clash 100. Dit racket is dus meer geschikt voor de spelers die liever een wat lichter racket hebben. De Wilson Clash 100 weegt 280 gram. Daarnaast heeft dit racket een balanspunt van 31.5 cm. Hierdoor zwaait het racket makkelijk. Het racketblad van dit racket is 100 sq.inches. Ideaal om wat extra power uit te halen. 

Bent u opzoek naar de tennisrackets die u de perfecte combinatie power en controle bieden. Wilt u met de revolutionaire Wilson Clash tennis rackets uw tegenstander domineren? Bestel de Wilson Clash 100L dan nu voordelig en snel via Planet of Tennis

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Clash 100L
Uw waardering