Wilson Blade 101 L

Wilson Blade 101 L

Luxilon Alu Power Ice Blue 1.25 220 Meter

Luxilon Alu Power Ice Blue 1.25 220 Meter

Wilson Clash 108

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 259,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WR074510U
Incl. BTW
Product properties
Meer informatie
Merk Wilson
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Hoes nee
Tennis gripmaat 1, 2, 3, 4
Kleur Charcoal, Rood, Zwart
Frame lengte in cm 69.5
Snaarpatroon 16 x 19
Type speler Beginner, Clubspeler, Recreant
Balans in mm 335 mm
Bladgrootte 108 sq. inch / 697 cm2
Gewicht in Gram 280

De Wilson Clash 108 is onderdeel van de nieuwe Wilson Clash familie, die het beste van 2 werelden biedt. Power en controle zijn ongevenaard door het bredere frame en de lage stijfheid van het racket. De Wilson Clash 108 is het racket dat zeer geschikt is voor de spelers die gewend zijn met een oversized tennisracket te spelen. De Wilson Clash 108 heeft een racketblad met de grootte van 108 sq. inches. Hierdoor komt de bal beter van het racket af als de bal niet precies in de sweetspot geraakt wordt (sweetspot is de ideale plek om de bal te raken). Het gewicht van de Wilson Clash 108 is 280 gram. Hierdoor is met dit tennis racket makkelijk te zwaaien zonder controle te verliezen. Omdat het balanspunt van 33.5 cm aan de hoge kant is, zorgt ook dit ervoor dat het racket makkelijk zwaait en de bal wat extra power mee krijgt. 

De Wilson clash 108 is een racket met een breed frame, dan over het algemeen veel power geeft. Omdat dit tennis racket is voorzien van de nieuwste FreeFlex technologie heeft dit racket een extreem lage stijfheid. Wat er voor zorgt dat dit racket niet alleen veel power biedt, maar ook enorm veel controle. De power wordt dan met name bereikt dankzij de nieuste StableSmart technologie. Die er voor zorgt dat het tennisracket tijdens het tennissen stabiel blijft en dus veel power geeft. De combinatie van deze 2 technologieen zorgt ervoor dat elke speler met dit racket veel power en controle heeft. 

Dit racket wordt standaard bespannen geleverd, wilt u liever een racket dat voorzien is met een bespanning van onze bespanservice? Kies hier dan voor in het bestel menu. Heeft u vragen over dit racket? Neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar onze tennis proffesionals. 

Bestel nu de Wilson Clash 108 voordelig en snel via Planet of Tennis. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Clash 108
Uw waardering