Wilson Blade 98 16x19

Wilson Blade 98 16x19

Wilson Clash 108

Wilson Clash 108

Wilson Blade 101 L

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 139,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WR079710U
Product properties
Meer informatie
Merk Wilson
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Hoes nee
Tennis gripmaat 0, 1, 2, 3
Kleur Charcoal, Groen, Zwart
Serie Blade
Frame lengte in cm 68.5
Snaarpatroon 16 x 19
Type speler Beginner, Clubspeler, Recreant
Balans in mm 330 mm

De Wilson Blade 101L is een racket uit de Blade serie van Wilson. De Blade serie biedt veel controle aan de aanvallende speler. Spelers als David Goffin en Serena Williams vertrouwen al jaren op de tennisracket serie Blade van Wilson.

De Wilson Blade 101 L is een racket zeer geschikt voor de tennisser die aanvallend speelt en opzoek is naar veel controle. Dankzij het iets grotere racketblad heeft dit racket een grotere sweetspot en is dit racket goed mee te spelen voor de recreatievere tennisser. Het gewicht van dit tennisracket is 274 en is daarom goed handelbaar en zorgt ervoor dat het racket heerlijk speelt bijvoorbeeld aan het net. Dankzij een lichtgewicht racket is het erg makkelijk te versnellen en met een balanspunt van 33.0 cm geeft dit racket de tennisser voldoende power. 

In dit tennis racket is Graphite + Basalt gebruikt. Dit speciale materiaal is door het hele tennisracket in elkaar gevlochten en hierdoor is het racket soepleer. En geeft dit racket meer gevoel en comfort. Daarnaast beschikt dit Wilson tennisracket over Parralel drilling. Hiermee heeft Wilson het snarenpatroon iets ruimer gemaakt en dit zorgt voor meer power en is het makkelijker om met topspin te spelen. 

Dit racket wordt met fabrieksbespanning geleverd, liever een bespanning van onze proffessionele bespanservice? Kies hier dan voor in het bestel menu.

Bestel nu de Wilson Blade 101 L voordelig en snel via Planet of Tennis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Blade 101 L
Uw waardering