FZ Forza Supreme Power

FZ Forza Supreme Power

FZ Forza Comfort Sok Lang Wit

FZ Forza Comfort Sok Lang Wit

FZ Forza Tour Power

FZ Forza Tour Power
€ 99,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FZTP270
Advice Price: € 119,95
including VAT

Het FZ Forza Tour power padleracket is een padelracket geschikt voor de beginnende tot gevordere padel spelers. 

Het ronde racketblad van de FZ Forza Tour Power padelracket zorgt voor een ideale balans tussen power en controle. Daarnaast is het materiaal wat in dit padel racket is gebruikt 100% carbon. Dit zorgt voor een stukje extra controle wat geen overbodige luxe is aangezien het racket van zichzelf ook veel power biedt. Dit komt door de combinatie van materiaal en technologie. Zo zijn de gaten in dit racket special geboord om meer power te krijgen.omdat de bovenste rijen met gaten 3 milimeter groter geboord zijn zorgt dit voor minder luchtweerstand. Het verschil van 10 mm naar 13 mm zorgt ervoor dat de bal bovenin het racketblad minder weerstand heeft en dus makkelijker van het racket af komt. Hierdoor kunt u makkelijker versnellen en slaat u dus harder tegen de bal aan. Het foam wat is gebruikt bij de FZ Forza Tour Power is een wat harder foam. Dit zorgt ervoor dat dit racket voldoende controle biedt naast de hoeveelheid power. Het racket weegt 370 gram en is hiermee geschikt voor zowel dames als heren padel spelers die wat meer ervaring hebben. 

De balans van dit racket is head light. Dit zorgt ervoor dat je sneller kan reageren op de aankomende bal en ook geeft een lager balanspunt meer controle. 

Heeft u vragen over de FZ Forza Tour Power? neem dan snel contact op met onze klantenservice. Bestel de FZ Forza tour power padel nu voordelig en snel bij Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Tour Power
Uw waardering
* Incl. BTW