FZ Forza Labis Shirt Roze Dames

FZ Forza Labis Shirt Roze Dames

FZ Forza Tour Power

FZ Forza Tour Power

FZ Forza Supreme Power

FZ Forza Supreme Power
€ 79,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FZ213780
Advice Price: € 99,95
including VAT

Het FZ Forza supreme power padleracket is een padelracket geschikt voor de beginnende tot gevordere padel spelers. 

Het ronde racketblad van de FZ Forza Supreme Power padelracket zorgt voor een ideale balans tussen power en controle. Daarnaast is het materiaal wat in dit padel racket is gebruikt 100% carbon. Dit zorgt voor een stukje extra controle wat geen overbodige luxe is aangezien het racket van zichzelf ook veel power biedt. Dit komt door de combinatie van materiaal en technologie. Zo zijn de gaten in dit racket special geboord om meer power te krijgen.omdat de bovenste rijen met gaten 3 milimeter groter geboord zijn zorgt dit voor minder luchtweerstand. Hierdoor kunt u makkelijker versnellen en slaat u dus harder tegen de bal aan. Het foam wat is gebruikt bij de FZ Forza Supreme Power is een wat harder foam. Dit zorgt ervoor dat dit racket voldoende controle biedt naast de hoeveelheid power. Het racket weegt 360 gram en is hiermee geschikt voor zowel dames als heren padellers. 

De balans van dit padelracket ligt in het midden (ook wel medium genoemd). Hierdoor is dit racket een uitstekend racket voor spelers die opzoek zijn naar veel power met een gezonde dozes controle. 

Heeft u vragen over de FZ Forza Supreme Power? neem dan snel contact op met onze klantenservice. Bestel de FZ Forza supreme power padel nu voordelig en snel bij Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Supreme Power
Uw waardering
* Incl. BTW