Babolat Pure Strike 18/20 2017

Babolat Pure Strike 18/20 2017

Babolat Pure Strike Lite

Babolat Pure Strike Lite

Babolat Pure Strike Tour

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 229,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
111111
Incl. BTW
Product properties
Meer informatie
Merk Babolat
Snaar Geen Bespanning
Doelgroep Senioren
Hoes nee
Tennis gripmaat 2, 3, 4, 5
Kleur Blauw, Rood, Wit
Serie Pure Strike
Frame lengte in cm 68.5
Materiaal Graphite
Snaarpatroon 16 x 20
Type speler Wedstrijdspeler
Balans in mm 315 mm
Bladgrootte 98 sq. inch / 632 cm2
Gewicht in Gram 320

De Babolat Pure Strike Tour is het tennisracket van Babolat dat bedoeld is een grote groep spelers veel controle te bieden. Door het net wat dunnere frame ten opzichte van de andere series (Pure Aero en Pure Drive) geeft dit racket wat meer controle. Dit is ook de reden dat Dominic Thiem voor de Babolat pure strike kiest.

Deze Babolat Pure Strike tour heeft een racketblad grootte van 98 sq. inches. Hierdoor is de ideale plek om de bal te raken wat kleiner en is het dus noodzakelijk dat de tennisser wat controle over zijn slagen heeft. Dit Pure Strike tour model is bedoeld voor de betere tennissers die met zware rackets spelen. Het racket weegt 320 gram en dat zorgt voor wat meer massa achter de bal. Voor zo'n zwaar racket heeft u wel een bepaalde techniek nodig. Daarom zien we dat dit racket vooral populair is bij de betere tennissers. Het balanspunt van dit tennisracket ligt op 31.5 cm. Met een lager balanspunt kan de speler makkelijker uit zichzelf versnellen. Dit biedt extra controle. Het snaren patroon van dit racket is 16x20. Dit zorgt ervoor dat de speler een goede combinatie heeft tussen power, spin en controle. 

Bent u een speler op hoog niveau die opzoek is naar veel controle, waardoor u zelf power aan de bal kunt geven. Waardoor u het spel zelf kunt gaan bepalen en uw tegenstander gaan sturen? Koop dan hier goedkoop de Babolat Pure Strike Tour bij Planet of Tennis. 

New Babolat Pure Strike by Dominic Thiem

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Pure Strike Tour
Uw waardering