Babolat Pure Strike Tour

Babolat Pure Strike Tour

Babolat Pure Strike Lite

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 199,95
Vanaf € 159,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
111112

De Babolat Pure Strike Lite is het tennisracket van Babolat dat bedoeld is een grote groep spelers veel controle te bieden. Door het net wat dunnere frame ten opzichte van de andere series (Pure Aero en Pure Drive) geeft dit racket wat meer controle. Dit is ook de reden dat Dominic Thiem voor de Babolat pure strike kiest.

Deze Babolat Pure Strike team heeft een racketblad grootte van 100 sq. inches. Hierdoor is het racket makkelijk bespeelbaar voor een grote groep mensen en is de sweetspot groot genoeg om ook met de Pure Strike te spelen op een lager niveau. Het gewicht van dit tennisracket is 265 gram. Hierdoor is dit tennisracket ook zeer geschikt voor de beginnende spelers en jeugd spelers. Het balanspunt ligt op 33.0 cm en hierdoor geeft dit racket een goede combinatie tussen power en controle. het snaren patroon is 16x19.

Bent u opzoek naar een racket dat veel controle biedt, maar wel voldoende power geeft? Bestel dan hier voordelig en snel de Babolat Pure Strike lite bij Planet of Tennis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Pure Strike Lite
Uw waardering