Babolat Pure Aero

Babolat Pure Aero

Babolat Pure Aero Lite

Babolat Pure Aero Lite

Babolat Pure Aero Team

Babolat Pure Aero Team 2019

Vanaf € 164,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
101358
Advice Price: € 219,95
including VAT
Ja
Nee

De Babolat pure aero is een racket uit de tennisracket collectie van Babolat. Het racket is bedoeld voor spelers die makkelijker met meer topspin de bal willen spelen. Door de aerodynamische vorm van het racket zwaait het racket makkelijk en heeft dit racket een hogere swingweight. Dit is de racketserie waar Rafael Nadal mee speelt. En al 11 keer Roland Garros heeft gewonnen

De Babolat pure aero Team is een racket dat 285 gram weegt. Op deze manier biedt dit racket een optimale mix tussen power en controle. Omdat het balanspunt van dit racket op 32.0 cm ligt is het racket in de top wat lichter, waardoor het meer controle geeft dan een hoger balanspunt. Het rackteblad van dit tennisracket is 100 sq.inches. Dit geeft een iets grotere sweetspot waardoor de tennisbal makkelijker van het racket af komt. Het snarenpatroon van dit racket is 16x19. Door deze specificaties is dit racket geschikt voor zowel de beginnende spelers, als de jeugd spelers die voor het eerst voor een volwassen racket gaat. 

de Aeromodular3 zorgt ervoor dat het racket meer bladsnelheid krijgt, zonder een afname van controle. Dit is te zien in het hart van deze tennisrackets. De vorm van het racket is daar driehoekig waardoor lucht beter langs het racket af kan. Daarnaast heeft babolat de FSI Techologie toegepast. Dit zorgt ervoor dat snaren meer bewegingsruimte hebben en minder weerstannd. Een snaar die meer kan bewegen geeft meer snapback, en snapback veroorzaakt de topspin. De GT Technologie zorgt voor een betere stabiliteit.

Koop nu dit mooie Babolat pure aero tennisracket bij Planetoftennis voor een voordelige prijs.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Pure Aero Team
Uw waardering
* Incl. BTW