FZ FORZA Bacani T-shirt

FZ FORZA Bacani T-shirt

Babolat Pure Aero Team

Babolat Pure Aero Team

Babolat Pure Aero Lite

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 249,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
101360
Incl. BTW
Product properties
Meer informatie
Merk Babolat
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Tennis gripmaat 0, 1, 2, 3, 4
Kleur Geel, Goud, Zwart
Serie Pure Aero
Frame lengte in cm -
Snaarpatroon 16 x 19
Type speler Clubspeler, Recreant, Wedstrijdspeler
Balans in mm 330 mm
Bladgrootte 100 sq. inch / 645 cm2
Gewicht in Gram 270

De Babolat pure aero is een racket uit de tennisracket collectie van Babolat. Het racket is bedoeld voor spelers die makkelijker met meer topspin de bal willen spelen. Door de aerodynamische vorm van het racket zwaait het racket makkelijk en heeft dit racket een hogere swingweight. Dit is de racketserie waar Rafael Nadal mee speelt. En al 11 keer Roland Garros heeft gewonnen

De Babolat pure aero lite is een racket dat 270 gram weegt. Dit is vrij licht en hierdoor kan de tennisser makkelijk blijven zwaaien zonder controle te verliezen. Omdat het balanspunt van dit racket op 33.0 cm ligt zwaait het racket makkelijk mee wat er voor zorgt dat doorzwaaien makkelijker wordt. Het rackteblad van dit tennisracket is 100 sq.inches. Dit geeft een iets grotere sweetspot waardoor de tennisbal makkelijker van het racket af komt. Het snarenpatroon van dit racket is 16x19. Door deze specificaties is dit racket geschikt voor zowel de beginnende spelers, als de jeugd spelers die voor het eerst voor een volwassen racket gaat. 

de Aeromodular3 zorgt ervoor dat het racket meer bladsnelheid krijgt, zonder een afname van controle. Dit is te zien in het hart van deze tennisrackets. De vorm van het racket is daar driehoekig waardoor lucht beter langs het racket af kan. Daarnaast heeft babolat de FSI Techologie toegepast. Dit zorgt ervoor dat snaren meer bewegingsruimte hebben en minder weerstannd. Een snaar die meer kan bewegen geeft meer snapback, en snapback veroorzaakt de topspin. De GT Technologie zorgt voor een betere stabiliteit.

Koop nu dit mooie Babolat pure aero lite tennisracket bij Planetoftennis voor een voordelige prijs.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Pure Aero Lite
Uw waardering