Wilson Ultra 100

Wilson Ultra 100

Yonex Vcore 26 Inch Junior

Yonex Vcore 26 Inch Junior

Yonex Vcore 25 Inch Junior

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 99,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
4550086216988
Product properties
Meer informatie
Merk Yonex
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Junioren
Tennis gripmaat 0
Kleur Rood, Zwart
Serie Vcore
Frame lengte in cm 63.5
Snaarpatroon 16 x 18
Type speler Junior
Balans in mm 315 mm
Bladgrootte 100 sq. inch / 645 cm2
Gewicht in Gram 240

De Yonex Vcore 25 Inch is een junioren tennisracket van de Yonex Vcore racket familie. Dit racket is korter dan normale tennisrackets en daarom heel goed voor de jeugd om mee te spelen. 

Door de speciale vorm van dit racket is de sweetspot groter en is het voor het kind makkelijk mee te tennissen. Ook is het door de speciale aero fin technologie is het makkelijker om met dit racket topspin te spelen. Als uw kind moet oefenen met topspin spelen helpt dit racket daar erg goed bij. Het is een licht racket (slechts 240 gram) waardoor het erg makkelijk voor de tennisser is om door te zwaaien. Het balanspunt van dit racket ligt op 31.5 cm Dit tennis racket is standaard bespannen en uw kind kan er dus meteen mee gaan tennissen.

Wilt uw kind spelen met het junioren racket van Denis Shapavolov? en misschien wel net zo'n mooie enkelhandige backhand spelen? Ga dan voor de Yonex Vcore 25. Bestel nu voordelig en snel bij Planet of Tennis

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Vcore 25 Inch Junior
Uw waardering