Yonex Poly Tour Rev 1.20 Oranje 12 Meter

Yonex Poly Tour Rev 1.20 Oranje 12 Meter

Yonex Poly Tour rev 1.25 rol 200 Meter

Yonex Poly Tour rev 1.25 rol 200 Meter

Yonex Poly Tour Rev 1.30 Oranje 12 Meter

Yonex Poly Tour Rev 1.30 Oranje 12 Meter
€ 17,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2070748
Advice Price: € 19,95
including VAT

De Yonex Poly Tour Rev 1.30 is de nieuwe polyester snaar die zeer geschikt is voor de hardhitters die met veel topspin willen spelen. 

De Yonex Poly Tour Rev Oranje is een 5 hoekige snaar. Hierdoor heeft de snaar veel bewegingsvrijheid en kan er dus met veel topspin gespeeld worden. Door de grote hoeveelheid snapback zal de bal automatisch meer rotatie mee krijgen. Dit heeft er mee te maken dat in deze snaar de SIF Technologie is gebruikt. SIF staat voor Silicone Oil Infused Filament. Dit houdt in dat de gladde coating van de snaar niet alleen aan de buitenkant zit. Maar ook aan de binnenkant. Waardoor de snaar altijd glad blijft en dus makkelijker heen en weer kan schuiven. 

De snaar voelt vrij stug aan. Ideaal omdat de snaar hiedoor ook meer dan genoeg controle geeft. Dit is dus de ideale tennissnaar voor de spelers die veel snaren breken maar ook opzoek zijn naar veel controle en spin. Ben jij een hardhitter die graag vanaf de baseline het spel bepaald? Probeer dan zeker de Yonex Poly Tour Rev 1.30 een keer. 

De Yonex Poly Tour Rev is beschikbaar in verschillende diktes. Hier besteld u de 1.30 variant. Dit is de dikste verise van deze snaar. Deze dikte staat bekend om de beste duurzaamheid. Een dunnere snaar geeft iets meer gevoel maar is minder slijtvast. Zoekt u een ontzettend duurzame polyester snaar? Kies dan zeker voor de Yonex Polytour rev 1.30. Wilt u iets meer gevoel? kies dan voor de 1.25 variant. Slaat u niet zo vaak uw bespannen kapot? Kies dan voor de 1.20 mm versie. 

Heeft u vragen over de Yonex Poly Tour Rev 1,30? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. 

Bestel de Yonex Poly Tour Rev 1.30 op setje van 12 meter in het oranje nu voordelig en snel bij Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Poly Tour Rev 1.30 Oranje 12 Meter
Uw waardering
* Incl. BTW