Yonex Poly Tour Pro 1.30 Blauw 200 Meter

Yonex Poly Tour Pro 1.30 Blauw 200 Meter

Yonex Poly Tour Pro 1.15 Blauw 200 Meter

Yonex Poly Tour Pro 1.15 Blauw 200 Meter
€ 84,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2070734
Advice Price: € 119,95
including VAT

De Yonex Poly Tour Pro 1.15 blauw is een monofilament polyester tennissnaren uit het snare gamma van Yonex. De Poly Tour pro is een zeer geliefde snaar onder veel tour speler en er zijn veel verschillende varianten van. Hier besteld u een van de dunnere versies. Het voordeel van de 1.15 dikte is dat deze snaar veel meer gevoel geeft dan een van de dikkere varianten. Ook is het voordeel van een dunnere snaar dat met deze snaar makkelijker topspin gespeeld kan worden. Omdat een dunnere snaar elastischer is dan een dikke snaar is de snapback van deze snaar beter. 

Ondanks dat de snaar dunner is is de 1.15 Yonex Poly Tour Pro Blauw duurzamer dan andere 1.20mm tennissnaren. De enkele kern van de Yonex Poly tour pro wordt beschermd door een speciale coating die er voor zorgt dat topspin spelen makkelijker wordt en dan de duurzaamheid van de snaar omhoog gaat. Dit is onder andere de reden dat de Yonex Poly Tour Pro snaren serie zeer geliefd is door onder andere Nick Kyrgios en Francis Tiafoe. 

Heeft u vragen over de Yonex Poly Tour Pro 1.15 blauw? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

U besteld hier de Yonex Poly Tour pro blauw in de 1.15 variant. Bent u opzoek naar meer duurzaamheid. De blauwe variant van de Poly tour pro is er ook in dikkere varianten. Bestel hier de Yonex Poly Tour Pro 1.15 blauw op rol van 200 meter voordelig en snel bij Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Poly Tour Pro 1.15 Blauw 200 Meter
Uw waardering
* Incl. BTW