Wilson Ultra 100

Wilson Ultra 100

Wilson Ultra 100 UL

Wilson Ultra 100 UL

Wilson Ultra Team 100

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Vanaf € 109,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WR046210U
Advice Price: € 139,95
including VAT

De Wilson Ultra Team 100 is een racket uit de Ultra tennisracket collectie van Wilson. Zeer geschikt voor de beginnende en recreatieve tennisser. 

De Wilson Ultra team is een racket van 281 gram. Hierdoor is dit racket makkelijk te controleren voor de recreatieve spelers. Het balanspunt van dit tennis racket is 33.0 cm en daardoor kan dit racket makkelijk zwaaien en komt de bal makkelijk achterin het veld. Het racketblad van dit tennisracket is 100 sq. inches. Het snaren patroon is 16x19 en dat alles bij elkaar zorgt ervoor dat dit racket zeer geschikt is op alle posities op de tennisbaan.

De Wilson Ultra Team 100 wordt bespannen geleverd. Wilt u liever een gepersonaliseerde bespanning? Kies daar dan voor in het bestel menu. Weet u niet welke bespanning bij u past? Neem dan contact op met onze tennisspecialist via de klantenservice. 

Bestel nu de Wilson Ultra Team voordelig en snel via Planet of Tennis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Ultra Team 100
Uw waardering
* Incl. BTW