Wilson Blade 25 Inch

Wilson Blade 25 Inch

Wilson Burn 100S

Wilson Burn 100S

Wilson Ultra 100 UL

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Adviesprijs: € 189,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WR036610U
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Wilson
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Hoes nee
Tennis gripmaat 2, 3
Kleur Navy
Serie Ultra
Frame lengte in cm 68.5
Snaarpatroon 16 x 19
Type speler Beginner, Clubspeler, Recreant
Balans in mm 330 mm
Bladgrootte 100 sq. inch / 645 cm2
Gewicht in Gram 255

De Wilson Ultra is het allerlichtste tennisracket uit de Wilson Ultra tennis racket famillie. Dit racket is zeer geschikt voor de spelers die bijvoorbeeld van een junioren racket overstappen naar een volwassen racket.

De Wilson Ultra 100 UL is een extreem licht racket. de UL staat dan ook voor Ultra Lite. Dit racket weegt slechts 257 gram. Hierdoor voelt het racket niet te zwaar aan en kan er makkelijk mee doorgezwaaid worden. Het balanspunt van dit racket ligt op 33.0 cm. de racketblad grootte is 100 sq. inches. Dit zorgt voor een grotere sweetspot en daarmee is dit een ideaal racket voor de jeugd tennisser die naar een volwassen racket gaat. 

Daarnaast zorgt dit racket er met zijn brede frame, en de power rib technologie ervoor dat het racket erg stabiel is als ze de tennisbal raken. In de Wilson Ultra is ook het PWS systeem flink verbeterd. Deze technologie is geintergreerd in het tennisracket en is over een breder deel van het racket toegepast. Hierdoor wordt de sweetspot van het racket een stuk groter terwijl de controle hetzelfde blijft. Ook is de sweetspot vergoot door het speciale Sweet spot channel. Deze inkeping op 3 en 9 uur in het racketblad zorgt ervoor dat snaren 3.5 mm meer ruimte krijgen om te bewegen en dus meer trampoline effect te bieden. 

Dit racket wordt onbespannen geleverd, wilt u een professionele bespanning in uw racket? Kies dan voor bespannen. Weet u niet welke bespanning bij u past? Neem dan contact op met onze tennisspecialist via de klantenservice.

Bestel dit racket nu voordelig en snel via Planet of Tennis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Ultra 100 UL
Uw waardering