Wilson Ultra 100

Wilson Ultra 100

Wilson Ultra 100 L

Wilson Ultra 100L V3.0

Vanaf € 148,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WR036511U
Advice Price: € 179,95
including VAT
Ja
Nee

De Wilson Ultra 100L is een racket afkomstig uit de Wilson tennisracket familie Ultra. Het is een licht racket dat bedoeld is de speler veel power mee te geven. Het is een heel allround racket dat zeer geschikt is voor elk type spel. 

De Wilson Ultra 100L is een tennis racket dat 280 gram weegt. Door dit lichte gewicht geeft dit racket een hele goede mix tussen power en controle voor de recreatievere spelers. Ook is door dat gewicht dit racket zeer geschikt als eerste volwassen racket voor een jeugd speler. Het balanspunt van dit racket ligt op 32 cm. wat ook zorgt voor de goede mix tussen power en controle. Dankzij het racketblad van 100 sq. inches worden mis hits goed opgevangen en komen ook de tennisballen die niet precies in het midden zitten goed van het racketblad af. Daarnaast zorgt het racket met een wat bredere frame dikte ervoor dat het racket erg stabiel is en dus niet snel gaat draaien na het raken van de bal.

De toegepaste Power Rib technologie in het hart van het racketblad zorgt voor een betere torsiestabiliteit wat er voor zorgt dat het racket minder snel gaat draaien na het raken van de bal, en het biedt nog eens wat extra power. In de Wilson Ultra is ook het PWS systeem flink verbeterd. Deze technologie is geintergreerd in het tennisracket en is over een breder deel van het racket toegepast. Hierdoor wordt de sweetspot van het racket een stuk groter terwijl de controle hetzelfde blijft. Ook is de sweetspot vergoot door het speciale Sweet spot channel. Deze inkeping op 3 en 9 uur in het racketblad zorgt ervoor dat snaren 3.5 mm meer ruimte krijgen om te bewegen en dus meer trampoline effect te bieden. 

Bent u opzoek naar een licht tennisracket dat u gaat helpen de bal makkelijk diep in het tennisveld te krijgen? dan is de Wilson Ultra 100L de perfecte keuze voor u. Bestel nu voordelig en snel bij Planet of Tennis

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Ultra 100 L
Uw waardering
* Incl. BTW