Wilson Blade Team

Wilson Blade Team

Wilson Ultra 105 S Countervail

Wilson Ultra 105 S Countervail

Wilson Triad XP1

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

including VAT
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
WRT73821U
Advice Price: € 300,00
including VAT

De Wilson Traid XP1 tennisracket is een van de meest comfortabele tennisrackets van Wilson. Bedoeld voor de speler die opzoek is naar comfort en power. Door het brede frame is dit racket super stabiel en vangt het veel verkeerde schokken op. 

Dut racket heeft een super laag gewicht. 265 gram. Hierdoor ligt het racket makkelijk in de hand en vanwege het hoge balanspunt van 35.0 cm zwaait het racket makkelijk. Hierdoor kost het totaal geen moeite om de tennisbal makkelijk achterin het veld van je tegenstander te krijgen. Ook is het racketblad groot. dit zorgt ervoor dat de sweetspot van het racket (de ideale plek om de bal te raken) extra groot is. 

Dit tennisracket word onbespannen geleverd, omdat de bespanning erg veel uitmaakt voor uw comfort zet onze proffesionele bespanservice er een bespanning voor u in als u daarvoor kiest. Weet u niet welke snaar geschikt is voor u? Neem dan contact op met onze tennisspecialist via de klantenservice.

Bestel de Wilson Traid XP1 nu voordelig en snel via Planet of Tennis. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Triad XP1
Uw waardering
* Incl. BTW