Wilson Roland Garros Triumph

Wilson Roland Garros Triumph

Wilson RG Premium Backpack

Wilson RG Premium Backpack

Wilson RG Premium 9 Racketbag

Wilson RG Premium 9 Racketbag
€ 99,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WR8012601
Advice Price: € 119,95
including VAT

De Wilson RG Premium 9 racket bag is een tennistas van Wilson speciaal ontworpen voor het grandslam tennis toernooi Roland Garros. Deze ruime tas is van de hoogste kwaliteit en erg ruim. De Roland Garros premium bag biedt ruimt voor maar liefst 9 tennisrackets. 

Deze tas heeft 3 grote hoofd vakken waar totaal 9 tennis rackets in passen. Vaak wordt er 1 vak gebruikt voor een x aantal rackets en de andere vakken voor kleding en andere tennis benodigdheden, zoals tennisschoenen.  Ook heeft de Wilson RG Premium 9 racket bag een aantal accessoire vakjes. Hier kunt u bijvoorbeeld uw tennisgripje, tennisdemper of waardevolle soullen in op bergen. Dankzij de Wilson Themoguard 2.0 technologie is uw tas perfect beschermt tegen de zon/hitte. Dit vak wordt vaak gebruikt om de rackets in op te bergen. Dit is namelijk veel beter voor uw tennisbespanning. Hitte zorgt ervoor dat de bespanning sneller terug loopt en dus eerder aan vervanging toe is. Door de bespanning in dit speciale vak te bewaren is uw racket dus beter beschermt. Uiteraard kan hier ook het koude eten en drinken in bewaard worden. 

Deze tas beschikt over een handvat aan de bovenkant van de tas. Hierdoor kan de tas eenvoudig gedragen worden met slechts een hand. Ook heeft de tas 2 verstelbare schouder riemen. Hierdoor is de tas makkelijk te dragen over 2 schouderd als u bijvoorbeeld op de fiets naar de tennisbaan gaat. 

De afmetingen van de Wilson RG Premium 9 racket bag zijn: 73.5 x 33 x 33 cm.

Heeft u vragen over de Wilson RG Premium 9 racket bag? neem dan conact op met onze klantenservice. Bestel nu de Wilson Roland Garros Premium 9 racket bag voordelig en snel bij Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson RG Premium 9 Racketbag
Uw waardering
* Incl. BTW