Wilson Pro Staff 97L V13.0

Wilson Pro Staff 97L V13.0

Wilson Pro Staff Team V13.0

Wilson Pro Staff Team V13.0

Wilson Pro Staff 97 V13.0

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Vanaf € 247,50
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WR043811U
Advice Price: € 299,95
including VAT

De Wilson Prostaff serie is een serie uit de tennisracket lijn van Wilson. Deze serie rackets staat bekend om de enorme hoeveelheid controle die ze geven. Dit zijn over het algemeen wel de rackets die worden gebruikt door de wat meer ervaren tennisser, en wordt veel gebruikt door mensen met een klassieke speelstijl.

De Wilson Prostaff 97 V13.0 is een zwaar racket, het racket weegt 315 gram en hierdoor biedt dit racket veel controle en power. Door het hogere gewicht is dit racket lastiger te controleren. Het snaren patroon van dit tennis racket is 16x19 en dit zorgt ervoor dat met dit controle racket toch wat makkelijker te spinnen is. Het balanspunt van dit racket ligt op 31.5cm en zorgt er voor dat de top van dit racket wat lichter is, hierdoor is het racket makkelijker te controleren dan rackets met een hoger balanspunt. Door het racketblad van 97sq inches is de sweetspot erg klein en zorgt dit ervoor dat men vaak off centre hits heeft. Dit zorgt er wel voor dat als de tennisser de bal goed raakt, de bal er met meer vaart van af komt dan met een groter racketblad en lager gewicht.

De Wilson Pro Staff 97 V13.0 is standaard onbespannen. Tijdens het bestellen kunt u er voor kiezen uw racket te laten bespannen door onze professionele bespanservice. Heeft u hier vragen over of weet u niet welke snaar bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Bestel hier de Wilson Pro Staff 97 V13.0 voordelig en snel bij Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Pro Staff 97 V13.0
Uw waardering
* Incl. BTW