Wilson Pro Overgrip Wit 30 ST

Wilson Pro Overgrip Wit 30 ST

Wilson Pro Overgrip Wit 50 ST

Wilson Pro Overgrip Wit 50 ST

Wilson Premium Leather Grip

Wilson Premium Leather

Adviesprijs: € 21,95
€ 19,50
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
WRZ420100
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Wilson
Geschikt voor Badminton, Squash, Tennis
Soort grip Vervangingsgrip
Grip Materiaal -
Kleur Bronze

De Wilson Premium Leather is een basisgrip van Wilson. Deze grrip wordt veel gebruikt omdat het vele voordelen heeft ten opzichte van een kunststof basisgrip. Zo is een lederen basisgrip gemaakt van kalfsleer, een grip die erg dun is, en dus zorgt dit ervoor dat de hoeken van de grip erg goed te voelen zijn. Hierdoor is het voor tennissers makkelijker om hun grip te verpakken en het tennisracket op de juiste manier vast te houden. 

Het is heel belangrijk dat een lederen grip goed strak wordt gelegd. Als u deze grip op al uw tennisrackets gaat gebruiken, moeten ze op alle tennisrackets hetzelfde gelegd worden. Omdat leren basisgrips wat zwaarder zijn dan een kunststof basisgrip, moeten ze exact hetzelfde liggen om er voor te zorgen dat de tennisrackets hetzelfde gevoel houden. 

Een vervangingsgrip van leer voelt hard aan en de meeste spelers vinden het prettiger om met een overgrip om de leren grip te spelen. Dit geeft meer grip en voelt wat zachter aan. Dit is ook de keuze voor bekende tennissers als Roger Federer en Serena Williams. Een zeer geschikte overgrip voor om de basis grip is de Wilson Pro Overgrip.

Bestel nu voordelig en snel de Wilson Premium Leather Basisgrip.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Premium Leather Grip
Uw waardering