Adidas Club Skirt Zwart

Adidas Club Skirt Zwart

Adidas Club 3 stripes Polo Dames

Adidas Club 3 stripes Polo Dames

Wilson H6

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 89,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WRT57330
Incl. BTW

De Wilson H6 is het tennisracket van Wilson dat zeer geschikt is voor de beginnende speler. Voorheen stond dit racket bekend als de Hammer 6.

Met dit extreem lichte tennis racket heeft een beginnende speler een racket dat makkelijk te controleren is, maar toch voldoende power mee heeft. Dat heeft met name te maken met het extreem hoge balanspunt van 35.0 cm. Door een hoog balanspunt zwaait het racket makkelijk door en hoeft de tennisser zelf dus niet veel kracht te zetten. Ideaal om mee te beginnen. Door het wat grotere racket blad van 103 sq. inches is de ideale plek om de bal te raken bij dit racket ook wat groter. 

Dit is dus het ideale racket voor de beginnende spelers die opzoek is naar een goede balans tussen controle en power. Bestel nu de Wilson Hammer 6 voordelig en snel via Planet of Tennis. 

Dit racket wordt standaard bespannen geleverd, liever een gepersonaliseerde bespanning? Onze proffesionele bespanservice staat voor u klaar. Vul bij bespannen geleverd? ja aan en kies de tennissnaar en kilo's die u wilt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson H6
Uw waardering