Yonex T-shirt Heren 16381EX Blauw

Yonex T-shirt Heren 16381EX Blauw

Wilson Six One 95 Team

Wilson Six One 95 Team

Wilson Burn 100ULS V4.0

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

including VAT
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
WR045010U
Advice Price: € 149,95
including VAT

De Wilson Burn 100ULS V4.0 is de nieuwste versie van de Wilson Burn racket serie. De Wilson Burn rackets zijn bedoeld voor de spelers die opzoek zijn naar meer power en topspin. Hierdoor kunt u vanaf de baseline erg dwingend spelen.

De Wilson Burn 100 ULS weegt 260 gram en is hierdoor zeer geschikt voor spelers die minder ervaren zijn en die een racket nodig hebben dat niet belastend is maar die wel voldoende power moet bieden. Vanwege het balanspunt van 33.0 cm zwaait dit racket erg makkelijk en helpt dit racket u mee de bal naar de overkant te krijgen. De bladgrootte is zoals in de naam van het racket herkenbaar 100 sq. inches. Het snaren patroon van de Wilson Burn 100ULS is 18x16. Dit zorgt ervoor dat de mazen van de snaren groter zijn, en dat de snaren mee bewegingsvrijheid hebben. Dat zorgt uiteindelijk voor het spelen met topspin/rotatie.

De Wilson Burn 100ULS V4.0 is een standaard onbespannen racket. Tijdens het bestellen van dit racket kunt u er voor kiezen uw nieuwe tennisracket te laten bespannen door onze professionele bespanservice. Heeft u hier vragen over of weet u niet welke snaar geschikt is voor u? neem dan contact om met onze klantenservice.

Bestel de Wilson Burn 100LS V4.0 voordelig en snel bij Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Burn 100ULS V4.0
Uw waardering
* Incl. BTW