Wilson Blade 100 L

Wilson Blade 100 L

Wilson Blade 98 18x20

Wilson Blade 98 18x20

Wilson Blade 98S 18x16

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 239,95
Vanaf € 189,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WR013811U
Incl. BTW

De Wilson Blade 98S is een racket dat is ontworpen voor de spelers die graag vanaf de baseline het spel bepalen. En bied veel controle voor de agressieve tennisser. Daarnaast heeft de blade 98S een open snarenpatroon wat er voor zorgt dat het makkelijker wordt om met topspin te spelen. Het racket heeft een gewicht van 295 gram dat een goede combinatie geeft tussen controle en de nodige power. Het balanspunt van dit racket ligt op 32.5 cm en geeft een goede balans tussen power en controle. Het racketblad is 98 sq.inches en dat zorgt voor een stukje controle over de bal. Het snarenpatroon van dit tennisracket is 18x16. Het Graphite + Basalt materiaal is in het gehele frame verwerkt en maakt het racket extra flexibel. Hierdoor geeft dit racket meer gevoel en controle. Door de Parallel Drilling Technologie heeft dit racket door het vernieuwde snarenbed een grotere sweetspot, hierdoor komen off-centre hits beter van het racket af en heeft de speler meer voordeel van power en spelcomfort. Dit racket is dus uitermate geschikt voor de speler die graag vanaf de baseline agressief speelt en met veel spin wil spelen. De top tennisrackets van Wilson worden altijd geleverd zonder bespanning. Wilt u uw racket proffesioneel bespannen hebben? Kies hier dan voor in het bestel menu. Heeft u vragen over het racket of over de bespanning die bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar onze tennis specialisten. 

Bent u opzoek naar een racket waarmee u het spel kunt bepalen vanaf de baseline. Een racket die u veel topspin biedt? Dan is de Wilson Blade 98S 18x16 het racket voor u. 

Bestel de Wilson Blade 98 S 18x16 nu voordelig en snel via Planet of Tennis.239,95

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Blade 98S 18x16
Uw waardering