Wilson Volt BLX

Wilson Volt BLX

String-Kong Banana Bite 1.19 200 Meter

String-Kong Banana Bite 1.19 200 Meter

Wilson Blade 104

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Adviesprijs: € 209,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
WR013911U
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Wilson
Snaar Standaard Snaar
Tennis gripmaat 1, 2, 3, 4
Kleur Charcoal, Groen, Zwart
Serie Blade
Frame lengte in cm 68.5
Type speler Beginner, Clubspeler, Recreant
Balans in mm 320 mm
Bladgrootte 104 sq. inch / 671 cm2
Gewicht in Gram 290

Deze Wilson Blade 104 is momenteel nog niet op de markt. Bestel het racket hier als pre-order. Zo kunt u als eerste met de nieuwste Wilson Blade serie de tennisbaan op.

De Wilson Blade 104 is een controle racket dat zeer geschikt is voor de aanvallende speler die opzoek is naar een lichter racket met een groot racketblad. 

De Wilson Blade 104 weegt 290 gram en is daardoor goed controleerbaar voor een grote groep spelers. En geeft een goede balans tussen power en controle. Ook het balanspunt werkt mee aan een goede verdeling tussen power en controle. Ook het balanspunt van dit racket helpt mee aan de goede balans tussen power en controle. Met het balanspunt op 32.0 cm ligt het balanspunt van de Wilson Blade 104 een stuk lager dan zijn voorganger waar het balanspunt op 33.5 cm lag. Het racketblad is 104 sq.inches groot en hierdoor komt de tennisbal makkelijk van het racketblad af. Ook als de bal niet perfect in het midden van het tennisracket wordt geraakt. Het snaren patroon van de Wilson Blade 104 is 18x19. door de 18 lengte snaren geeft dit racket een stukje extra controle. 

In dit tennisracket zijn verschillende racket technologieen gebruikt. Zoals het Graphite+basalt materiaal. Dit materiaal is door het hele racket in elkaar gevlochten. Hierdoor is de flexibiliteit van dit tennis racket hoger en biedt het meer controle. Daarnaast is in dit racket ook nog Parallel Drilling gebruikt. Dit heeft alles te maken met meer power en comfort. Parallel Drilling technologie heeft te maken met de speciale manier hoe de tennissnaren in dit racket zitten. Op die manier is de sweetspot groter en komt er dus meer power van het racket af.

Dit racket wordt zonder bespanning geleverd. Wilt u deze bestellen met proffesionele bespanning? Kies hier dan voor in het bestel menu. Weet u niet of dit racket bij u past of welke snaar u moet kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar een van onze tennisspecialisten.

Bestel de Wilson Blade 104 voordelig en snel via Planet of Tennis

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Blade 104
Uw waardering