Wilson Team III 12 Racket Bag Groen

Wilson Team III 12 Racket Bag Groen

Wilson Fierce BLX

Wilson Fierce BLX

Wilson Blade 101 Team

Wilson Blade 101 Team

Vanaf € 119,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WRT73380
Advice Price: € 179,95
including VAT

De Wilson Blade 101 team is een racket uit de Blade serie van Wilson. De Blade serie biedt veel controle aan de aanvallende speler. Spelers als David Goffin en Serena Williams vertrouwen al jaren op de tennisracket serie Blade van Wilson.

De Wilson Blade 101 Team is een racket zeer geschikt voor de tennisser die aanvallend speelt en opzoek is naar veel controle. Dankzij het iets grotere racketblad heeft dit racket een grotere sweetspot en is dit racket goed mee te spelen voor de recreatievere tennisser. Het gewicht van dit tennisracket is 274 en is daarom goed handelbaar en zorgt ervoor dat het racket heerlijk speelt bijvoorbeeld aan het net. Dankzij een lichtgewicht racket is het erg makkelijk te versnellen en met een balanspunt van 34.0 cm geeft dit racket de tennisser voldoende power. 

In dit tennis racket is Graphite + Basalt gebruikt. Dit speciale materiaal is door het hele tennisracket in elkaar gevlochten en hierdoor is het racket soepleer. En geeft dit racket meer gevoel en comfort. Daarnaast beschikt dit Wilson tennisracket over Parralel drilling. Hiermee heeft Wilson het snarenpatroon iets ruimer gemaakt en dit zorgt voor meer power en is het makkelijker om met topspin te spelen. 

Bestel nu de Wilson Blade 101 Team voordelig en snel via Planet of Tennis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilson Blade 101 Team
Uw waardering
* Incl. BTW