Wederverkopers

Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 31

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 31

Pagina
per pagina

Wederverkoop tennissnaren van hoge kwaliteit: 

Bij Planetoftennis.nl is het mogelijk om als bespanner speciale, extra schepre prijzen te krijgen op de snarenmerken String-Kong en Stringlab. Planet of Tennis is erg groot in Nederland en Belgie als het gaat om wederverkoop van tennissnaren. De tennis snaren die wij doorverkopen aan bespanners en winkel zijn van hoge kwaliteit. Het voordeel van deze merken is dat de prijzen van de prijzen van de snaren veel goedkoper zijn dan die van veel A merken. Maar kwalitatief doen deze snaren niet onder voor merken als Wilson, Babolat, Tecnifibre, Head, Luxilon en vele andere. 

Bij Planetoftennis hebben wij een prachtig systeem wat er voor zorgt dat u nooit teveel betaald voor uw snaren. Wij maken gebruik van een door ons ontwikkeld staffel systeem waarbij u bij een klein aantal rollen al in aanmerking komt voor extra korting. Besluit u veel met onze merken te gaan werken zit er zelfs nog meer korting voor u in. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Op deze manier kunt u altijd goedkope tennisbespanningen aanbieden aan uw klanten. Bij Planet of tennis hebben wij regelmatig contact met String-Kong en Stringlab en zorgen wij er voor dat er altijd veel voorraad voordelige snaren aanwezig is. Op deze manier heeft u uw bestelling snel in huis en kunt u als thuisbespanner goedkope tennis snaren inkopen. Onze snaren zijn zo voordelig dat u ze niet alleen kunt gebruiken voor bespannen. Maar zijn ze ook erg geschikt om per volle rol door te verkopen aan uw klanten. Wij zorgen er altijd voor dat iedereen een leuke marge kan maken op onze kwaliteit tennissnaren. 

Allebei onze merken hebben hun speciale features waardoor we elke bespanner kunnen helpen met een uitgebreid assortiment tennis snaren. Beide merken zijn zeer gespecialiseerd in het produceren van de beste polyester tennissnaren. Maar ook hebben allebei de merken een zeer goede multifilament die erg armvriendelijk is. Deze snaar kunt u dus goed gebruiken als uw klant last heeft van arm blessures zoals een tennisarm. Stringlab is het eerste merk waarmee u gemakkelijk een grip kunt verdikken of verdunnen, zonder hierbij veel gewicht toe te voegen aan de grip. Normaliter wordt er vaak gewerkt met een krimpkous voor het verdikken van grips. Nadeel hiervan is dat het racket vaak met 17 gram verzwaard wordt en het balanspunt naar beneden gehaald wordt. En een grip verkleinen is helemaal lastig. Hier hebben wij nu de oplossing voor! Met de extreem dikke en extreem dunne basisgrips van Stringlab kunt u gemakkelijk een grip kleiner of groter maken en het is een stuk voordeliger dan een grip verdikken of verkleinen. Ook is het voor de klant gemakkelijk dingen uit te proberen. Een basisgrip is nogal snel vervangen. Mocht het niet bevallen is het makkelijk dit proces weer terug te draaien. 

Als u net begint, of over wilt stappen op een breed assortiment String-Kong en Stringlab snaren kunt u altijd contact met ons op nemen. We nemen dan samen de snaren opties door en zorgen er zo voor dat u met een paar snaren alle tennissers kunt voorzien van een goede bespanning. Als u opzoek bent naar een snaar om uw huidige assortiment aan te vullen kunnen we ook kijken wat u mist en wat u er nog bij zou kunnen gebruiken. Ook geven wij adviezen over het vervangen van (te dure) snaren van andere merken. Zo kunt u makkelijk snel meer geld gaan verdienen op het bespannen van tennisracket. Als u net begint met bespannen kan de keuze in bepaalde snaren moeilijk zijn. Er zijn zoveel opties en waar doet u nou goed aan? U bent altijd welkom om via de mail / telefoon contact op te nemen. Maar uiteraard kunt u ook naar onze tenniswinkel in Eindhoven komen om samen te kijken wat de beste opties voor u zijn. Stop met teveel betalen en haal vanaf nu al uw spullen voor tennis goedkoop in Eindhoven. 

Voor verkoop hebben wij niet alleen snaren en grips. Ook bieden wij van String-Kong een padel racket aan. Dit padelracket heet de String-Kong Macaco Tour. Ook hier bieden wij u een scherpe prijs zodat u zelf nog veel geld kunt verdienen op dit product. 

Kortom, bent u een thuisbespanner, heeft u een bespanservice of wilt u er een beginnen. U heeft bij ons geen minimum order bedrag. U kunt dus klein beginnen om er zelf achter te komen hoe goed onze tennis snaren zijn. Iedereen is welkom om een B2B inlog aan te vragen en met onze prachtige tennismerken te gaan werken. Heeft u een shop en wilt u buiten bespannen de snaren ook doorleveren naar uw klanten? Ook dan bent u van harte welkom gebruik te maken van onze business to business voor tennisshops en tennis winkels. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Steve. U kunt hem bereiken via: [email protected] / [email protected] of +31 40 7441272