String-Kong Banana Bite 1.30 200 Meter

String-Kong Banana Bite 1.30 200 Meter

String-Kong Banana Bite 1.25 12 Meter

String-Kong Banana Bite 1.25 12 Meter

String-Kong Banana Bite 1.30 12 Meter

String-Kong Banana Bite 1.30 12 Meter

Adviesprijs: € 11,95
€ 9,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
SKBB13012
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk String-Kong
Kleur Geel
Geschikt voor Tennis
Verpakt per Set
Snaar eigenschap Duurzaam, Spin
Lengte snaar in M 12
Dikte snaar in MM 1.30
Snaar Standaard Snaar

De String-Kong Banana Bite is de nieuwe 5 hoekige co-polyester tennissnaar van String-Kong. Zoals altijd heeft String-Kong weer een compleet verassend nieuwe tennis snaar de markt in gebracht. De snaar heeft geen 5 hoeken zoals een normale gehoekte polyester. maar is gemixt met de vorm van een banaan. Hierdoor biedt de snaar naast veel topspin ook erg veel controle. 

De 1.30mm dikte zorgt ervoor dat de tennisser ondanks een 1.30mm dikke snaar toch makkelijk kan spinnen en de tennisbla makkelijk achterin krijgt. Ook zorgt de 1.30 dikte ervoor dat dit String-Kong's meest duurzame snaar is. In de String-Kong Banana Bite is de SSP Technologie gebruikt (Super Slippery Peel) technologie. Deze speciale nieuwe coating zorgt ervoor dat met de snaar langer veel rotatie kan worden gegeven dan met snaren met een normale coating. Hierdoor kan de speler langer en meer genieten van de super snelle snapback van de tennissnaar die voor rotatie zorgt. Daarnaast is er in deze polyester snaar BRE Technologie gebruikt. Deze naam staat voor Banana Rounded Edges. Door de vorm van deze snaar komt de SSP technologie extra tot zijn recht omdat met een combinatie van de vorm van de snaar en de speciale coating kan er extreem veel spin gegeven worden. Daarnaast is het grootste voordeel van de String-Kong snaren dat ze het allerbest zijn met betrekking tot spanningsbehoud.

Dit is dus een heerlijke snaar voor alle spelers die opzoek zijn naar zo veel mogelijk topspin! Bestel de String-Kong Banana Bite 1.30 voordelig en snel via Planet of Tennis

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:String-Kong Banana Bite 1.30 12 Meter
Uw waardering