Tecnifibre T-flash 300 CES

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 209,95
Vanaf € 159,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
14FL300C0
Incl. BTW

De nieuwe Tecnifibre T-flash 300 CES geeft meer power dan ooit. dit power tennisracket van Tecnifibre is geschikt voor de tennisser die op zoek is naar power. Het racket weegt 300 gram en is daarom bedoeld voor de iets gevorderde speler. Op zoek naar power maar nog een iets minder gevorderde speler? ga dan voor de lichtere versie van dit racket. het racket heeft een balanspunt van 31.5 cm en een racketblad grootte van 100 sq. inches. In combinatie met het snarenpatroon van 16x19 geeft dit een ideale combinatie tussen power en controle.

In dit racket zijn de nieuwste technologieen van Tecnifibre toegepast. Waaronder String Link. Dit zorgt ervoor dat de snaren in het midden van het racket dichter bij elkaar staan, en aan de buitenkant van het racket wat verder uit elkaar. Hierdoor geeft een bal in de sweetspot meer controle en bij een mis hit komt de bal makkelijker van het racket af. Daarnaast zijn er in de grip sileconen toegevoegd die trillingen op vangen, waardoor dit racket erg armvriendelijk is. Deze technologie wordt HD-Fuse grip genoemd. 

Dit racket wordt onbespannen geleverd. Wilt u een proffesionele bespanning? Kies hier dan voor in het menu. Weet u niet wat voor bespanning bij u past? neem dan contact op met onze tennisspecialst via de klantenservice. 

Bestel Hier de Tecnifibre Tflash 300 CES voordelig en snel via Planet of Tennis. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tecnifibre T-flash 300 CES
Uw waardering