Tecnifibre T-flash 285 CES

Tecnifibre T-flash 285 CES

Tecnifibre T-Flash 255 CES

Tecnifibre T-Flash 255 CES

Tecnifibre T-Flash 270 CES

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Vanaf € 124,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
14FL27060
Advice Price: € 159,95
including VAT

De nieuwe Tecnifibre T-flash 270 CES geeft meer power dan ooit. Dit power tennisracket van Tecnifibre is geschikt voor de tennisser die op zoek is naar power. Het racket weegt 270 gram. Hierdoor is dit racket zeer geschikt voor de beginnende tennisser. Het racket heeft een balanspunt van 34 cm en een racketblad grootte van 100 sq. inches. In combinatie met het snarenpatroon van 16x19 geeft dit een ideale combinatie tussen power en controle.

In dit racket zijn de nieuwste technologieen van Tecnifibre toegepast. Waaronder String Link. Dit zorgt ervoor dat de snaren in het midden van het racket dichter bij elkaar staan, en aan de buitenkant van het racket wat verder uit elkaar. Hierdoor geeft een bal in de sweetspot meer controle en bij een mis hit komt de bal makkelijker van het racket af. Daarnaast zijn er in de grip sileconen toegevoegd die trillingen op vangen, waardoor dit racket erg armvriendelijk is. Deze technologie wordt HD-Fuse grip genoemd. 

Dit racket wordt bespannen geleverd. Wilt u een proffesionele bespanning? Kies hier dan voor in het menu. Weet u niet wat voor bespanning bij u past? neem dan contact op met onze tennisspecialst via de klantenservice. 

Bestel Hier de Tecnifibre Tflash 270 CES voordelig en snel via Planet of Tennis. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tecnifibre T-Flash 270 CES
Uw waardering
* Incl. BTW