Wilson Team III 12 Racket Bag Groen

Wilson Team III 12 Racket Bag Groen

Tecnifibre T-Fight 315 XTC

Tecnifibre T-Fight 315 XTC

Tecnifibre T-Fight 320 XTC

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Advice Price: € 224,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
14FI32089
Product properties
Meer informatie
Merk Tecnifibre
Doelgroep Senioren
Tennis gripmaat 2, 3, 4
Kleur Blauw, Rood, Wit, Zwart
Frame lengte in cm 68.5
Type speler Clubspeler, Wedstrijdspeler
Balans in mm 310 mm
Bladgrootte 98 sq. inch / 632 cm2
Gewicht in Gram 320

De Tecnifibre T-Fight 320 XTC is het zwaarste racket in de Tfight serie van tecnifibre. Dit tennisracket is bedoeld om de tennisser zo veel mogelijk controle te bieden. Daarom is dit racket zeer geschikt voor de betere tennissers.

Dit zware racket weegt 320 gram en is daarmee een van de zwaardere rackets op de tennismarkt. Dit betekend dat u zelf de nodige techniek zult moeten beheersen om fijn met dit tennis racket te kunnen spelen. het balanspunt van dit racket ligt op 31.0 cm en zorgt hierdoor voor veel controle en dat het racket wendbaar is bijvoorbeeld bij het spelen aan het net. Het racketblad is 98 sq. inches groot en zorgt daarvoor voor een kleinere sweetspot. Dat betekend dat als de tennisbal niet precies in het midden komt, de bal er niet perfect van af komt. Daarnaast heeft dit racket een snaren patroon van 18X19. dit zorgt ervoor dat met dit racket minder makkelijk topspin gespeelt kan worden, maar zorgt wel voor meer controle en zorgt ervoor dat de tennissnaren duurzamer zijn.

De speciale Xtrem Touch Construction zorgt voor meer balgevoel en veel comfort. Dit komt door speciale 3K carbon die de combinatie geeft van de sterkte van een carbon racket en de elasticiteit van bijvoorbeeld aluminium en polyester. Door de manier waarop het verwoven is in het racket kunnen alle vibraties gelijk het racket verlaten en zorgt er daarbij voor dat dit racket heel stabiel is. Daarnaast is de Dynacore uit de vorige T fight verbeterd en heeft dit racket een betere torsie stabiliteit. 

Al met al het racket voor de gevorderde speler die opzoek is naar veel stabiliteit en controle. bestel nu snel de Tecnifibre T-fight 320 XTC via Planet of Tennis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tecnifibre T-Fight 320 XTC
Uw waardering