Tecnifibre TFit 280 Power

Tecnifibre TFit 280 Power

Tecnifibre HDMX 1.25 200M

Tecnifibre HDMX 1.25 200M

Tecnifibre HDMX 1.30 200M

Tecnifibre HDMX 1.30 200 Meter

€ 239,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
01RHD130XN
Advice Price: € 269,95
including VAT

De Tecnifibre HDMX 1.30mm is de nieuwe revolutionaire snaar van Tecnifibre. Deze hybride snaar maakt gebruik van 3 verschillende materialen in 1 snaar. Namelijk polyester, polyamide en PU materiaal. de polyester zorgt voor controle, de polyamide voor power en het PU materiaal voor comfort. Op deze manier wordt er met 1 snaar gedaan wat normaal gedaan wordt met 2 verschillende snaren in een racketblad. Ook zorgt dit er voor dat de snaar belangrijke eigenschappen van alle materialen overneemt. Zo is deze snaar een stuk armvriendelijker dan full polyester tennissnaren. Ook geeft het evenveel power als een multifilament en heeft het ten opzichte van andee multifilamenten een prima snapback. Waardoor het met deze snaar veel makkelijker wordt om topspin te spelen ten opzichte van andere multifilamenten. Wel zit er minder snapback op dan bij polyester snaren, hierdoor geeft het minder topspin dan de meeste polyester snaren. 

Deze tennis snaar is uitermate geschikt voor de speler die wat vlakker speelt. opzoek is naar de perfecte combinatie tussen power en controle, en die ook nog eens opzoek is naar een arm vriendelijke tennissnaar. 

Deze hybride tennissnaar is beschikbaar in 3 verschillende diktes. Hoe dunner een snaar is, hoe elastischer deze wordt. hierdoor geeft de snaar meer gevoel, en wordt het wat makkelijker om met topspin te spelen. Een dunnere snaar is wel minder duurzaam dan een dikkere variant.

Bestel de Tecnifibre HDMX in de dikte 1.30 nu voordelig en snel via Planetoftennis.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tecnifibre HDMX 1.30 200M
Uw waardering
* Incl. BTW